Λευκό ποινικό μητρώο είχε ο 23χρονος, κάτοικος Ηλιούπολης, ο οποίος δολοφονήθηκε με μαχαίρι τα ξημερώματα της Πέμπτης στην πλατεία Εξαρχείων.

Παρότι οι αστυνομικοί εξετάζουν το κατά πόσο πίσω από το έγκλημα κρύβονται διαφορές για ναρκωτικά, ο νεαρός αλβανικής καταγωγής δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν για κάποιο ανάλογο αδίκημα.

Η μόνη φορά που απασχόλησε την ΕΛ.ΑΣ. ήταν το 2012 όταν είχε προσαχθεί μαζί με άλλα άτομα στη ΓΑΔΑ για επεισόδια. Ωστόσο, είχε αφεθεί λίγες ώρες μετά ελεύθερος.

Ο θανάσιμος τραυματισμός του 23χρονου, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την Αλβανία, ήταν αποτέλεσμα συμπλοκής πολλών ατόμων επί της οδού Θεμιστοκλέους στην πλατεία Εξαρχείων. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν, μάλιστα, ότι πριν γίνει η συμπλοκή, είχε λάβει χώρα καυγάς ανάμεσα στην παρέα του 23χρονου και άλλη ομάδα νεαρών εντός μπαρ που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την πλατεία. Οι αντίπαλες παρέες βγήκαν κάποια στιγμή από το μαγαζί και μετέβησαν στην οδό Θεμιστοκλέους για να λύσουν τις διαφορές τους.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες στόχευαν τον νεαρό. Η Ασφάλεια εξακολουθεί, πάντως, να εξετάζει το σενάριο των διαφορών που σχετίζονται με αγοραπωλησίες ναρκωτικών ουσιών. Μέχρι στιγμής στην Ασφάλεια έχουν καταθέσει τρία άτομα, ανάμεσά τους ο νεαρός αδερφός του θύματος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook