Την δική του εκδοχή έδωσε ο Φώτης Τσάλος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, για την υπόθεση των προϊόντων “μαϊμού”.

Αναλυτικά όσα έγραψε: “Για αυτό που συνέβη εδώ και δύο μέρες παίζοντας στα μεγαλύτερα site της Ελλάδος διαφημίζοντας ότι πιάσανε μεγάλη σπείρα με μαϊμούδες. Δεν ιδρώνει το αυτί μου γιατί ξέρω ότι το να πουλάς μπλουζάκια και ζευγάρια γυαλιά δεν διαπράττει κανένα έγκλημα που να ζημιώνει τις εταιρείες που είναι ελέφαντες και βρήκαν ένα ποντικάκι να το στριμώξει στη γωνία. Το μόνο που καταφέρνουν αυτοί είναι οι 60 οικογένειες που ζούνε από τις επιχειρήσεις μου και τα τουριστικά μαγαζιά να χάσουν τον ύπνο τους φοβόντουσαν μήπως και κλείσω τα μαγαζιά μήπως και οι οικογένειές τους μείνουν χωρίς μεροκάματο. 

Ε όχι δεν θα κάνω το χατίρι κανενός εταιρείας και καμία new αστυνομικού που και αυτοί από τη μεριά τους τη δουλειά τους κάνουνε αλλά εμείς δεν πουλάμε ναρκωτικά χέρι δεν κοροϊδεύουμε τον κόσμο ένα μπλουζάκι που κάνει 5 ευρώ γνωρίζει ο άλλος ότι το παίρνει και δεν είναι γνήσιο.

Γιατί αυτός ο άνθρωπος που δίνει 5 ευρώ μπορεί να μην μπορεί να δώσει τα 100 που κάνει το γνήσιο. Προς όλους και όλα τα παιδιά που δουλεύουν στα μαγαζιά της εταιρείας μου όσο έχω εγώ την υγεία μου Μη φοβάστε τίποτα δεν θα μείνετε στο δρόμο. μία τριπλό πόδια ήταν στη ζωή Σηκωνόμαστε πεισμώνω με και συνεχίζουμε πιο δυνατά”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook