Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία οργανώνει το 3ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο στην πόλη των Χανίων με θέμα την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία των καρδιαγγειακών νόσων.

Στο πλαίσιο των εργασιών του συνεδρίου οργανώνεται για την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου και ώρα έναρξης 19.00μμ και θα συνεχιστεί το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 9:00, στο Ξενοδοχείο GRECOTEL KALLISTON.

Στο συνέδριο το κοινό θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει ερωτήσεις αλλά και να εκφράσει την γνώμη του μέσα από ανοιχτή συζήτηση.

Επίσημος προσκεκλημένος ο Καθηγητής Καρδιολογίας κος Δημήτριος Κρεμαστινός, Βουλευτής Δωδεκανήσου και πρώην Υπουργός Υγείας.

\"\"

Το συνέδριο θα ξεκινήσει με χαιρετισμούς από τον Περιφερειάρχη, τον Μητροπολίτη, τον Δήμαρχο, το Πρόεδρο Ι.Σ., τον Δ/ντή Καρδιολογικής Κλινικής, τον Διοικητή Νοσοκομείου και τον Πρόεδρο ΕΚΕ Χανίων.

Θα ακολουθήσει ομιλία για την Πρόληψη καρδιοαγγειακών παθήσεων και τους παράγοντες κινδύνου από τους προέδρους κ. Ι. Βλασερό και Γ. Καχιαδάκη,

Στην συνέχεια θα υπάρξουν δεκαπεντάλεπτες ομιλίες με θέματα το Κάπνισμα, την Υπερλιπιδαιμία, την Αρτηριακή υπέρταση, τον Σακχαρώδη διαβήτη, την Στεφανιαία νόσος και γυναίκες αλλά και η Συζήτηση με το κοινό.

Ενώ η πρώτη μέρα θα κλίσει με διάλεξη από τον Πρόεδρο κ. Γ. Παρχαρίδη και τον κ. Δ. Κρεμαστινό για τις εξελίξεις στην Καρδιολογία.

Κάπως έτσι θα κυλήσει και η δεύτερη μέρα του συνεδρίου.

Δείτε αναλυτικά το διήμερο πρόγραμμα του συνεδρίου:

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook