Ορατό πλέον είναι το ενδεχόμενο ο ΟΦΗ να πάρει για τέσσερεις μεταγραφές πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου για τους ελεύθερους παίκτες που έχει ισχύ μέχρι και το Σάββατο το βράδυ. 
Στην κρητική ομάδα πέρα από την απόκτηση δύο φορ, και ενός δεξιού επιθετικού θα κινηθούν όπως όλα δείχνουν και για την απόκτηση ενός δεξιού μπάκ από την στιγμή που το πρόβλημα με τον τραυματισμό του Χρήστου Μπούρμπου είναι πιο σοβαρό απ΄ότι αρχικά εκτιμήθηκε. 
Πιο συγκεκριμένα ο 28χρονος αμυντικός έχει υποστεί κάταγμα κόπωσης και θα αναγκαστεί να λείψει για πάνω από ένα μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας κάτι που σημαίνει ότι ο ΟΦΗ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου. 
Από την στιγμή λοιπόν που ο ΟΦΗ έχει μείνει πλέον με ένα καθαρόαιμο δεξιό οπισθοφύλακα τον Άρη Γαλανόπουλο κρίνεται επιβεβλημένη η ενίσχυση σε αυτή τη θέση και η λύση σε αυτό το θέμα φαίνεται να είναι κοντά καθώς δεν αποκλείεται να γίνει επαναπροσέγγιση με τον Μανόλη Ρουμπάκη που εξακολουθεί να είναι ελεύθερος και μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα της άμυνας με την ίδια ευχέρεια. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook