“Ο Ελληνισμός αναζητά ένα ενωτικό Εθνικό Όραμα που θα τον βοηθήσει να απογειωθεί!”

Σε ανακοίνωση των Αλεξάρτητων Ελλήνων αναφέρονται τα εξής:

“Το Σάββατο 28 Απριλίου 2018 πραγματοποιήθηκε το Συνέδριο για την Εθνική Συνεννόηση στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης στο οποίο παραβρέθηκε και κλιμάκιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποτελούμενο από τον Μανόλη Αλιφιεράκη, καρδιολόγο και επικεφαλής του ψηφοδελτίου του Κινήματος στα Χανιά στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, την Ελένη Ορφανουδάκη, πολιτεύτρια Χανίων και το Νεκτάριο Μουμουτζή, Αναπληρωτή Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού, ο οποίος απήθυνε χαιρετισμό εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο του Κινήματος και Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο.
 
Ο κ. Μουμουτζής τόνισε στο χαιρετισμό του ότι “η ιδιομορφία του λαού μας, το ιστορικό και ηθικό εκτόπισμα της Ρωμιοσύνης, προσφέρουν το βάση για μια βαθύτερη προσέγγιση που θα προτάσσει τις ευθύνες του Ελληνισμού απέναντι σε ευρύτερες απειλές και κινδύνους που αντιμετωπίζει σήμερα η ανθρωπότητα στο σύνολό της… απαιτείται να αναλογιστούμε όλες και όλοι την ιδιαίτερη θέση της χώρας στο παγκόσμιο γίγνεσθαι και να συνδιαμορφώσουμε ένα Εθνικό Όραμα που θα μας επιτρέψει να κατανοήσουμε την αποστολή του ελληνισμού στο σύγχρονο κόσμο… Ιδιαίτερα πρέπει να μας απασχολήσει, επίσης, ο ρόλος της χώρας μας στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης” (Το πλήρες κείμενο είναι διαθέσιμο από τη διεύθυνση https://goo.gl/8aWh1Z).

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές της εκδήλωσης και σε όλους τους προσκεκλημένους ομιλητές για το υψηλό επίπεδο των εισηγήσεων και τον καρποφόρο προβληματισμό πάνω στην αναγκαιότητα και το περιεχόμενο της Εθνικής Συνεννόησης. Το Κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση.”

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook