Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, την ενόχλησή του όταν αναφέρονται στα προσωπικά του, για το τέλος της καλλιτεχνικής του πορείας, αλλά και για το άγχος που νιώθει συνέχεια στη ζωή του!
 
Ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε στην εφημερίδα “Το Βήμα” ότι πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια και μεγάλωσε σε αρκετά φτωχό περιβάλλον: “Κατάγομαι από μια οικογένεια που έζησε την τουρκική εισβολή και έχασε τα πάντα μέσα σε μια μέρα. Μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον αρκετά φτωχό, ασχέτως αν στην πορεία οι γονείς μου ορθοπόδησαν και προχώρησαν. Όσο και αν μεγαλώσεις τα βιώματά σου δεν σε εγκαταλείπουν. Δεν έχω χάσει λοιπόν καμία επαφή με την πραγματικότητα. Βιώνω απόλυτα αυτό που συμβαίνει γύρω μας.”
 
Ο Μιχάλης αποκάλυψε ότι ενοχλήθηκε που ασχολούνται με τις προσωπικές του στιγμές: “Ειδικά τον τελευταίο καιρό με ενοχλεί που αναφέρονται στα προσωπικά μου. Τώρα που το συζητάμε ίσως να έχω νιώσει ως ένα βαθμό κακία, μια αρρώστια επιδημικού χαρακτήρα. Σε γενικές γραμμές όμως είχα και έχω καλή αντιμετώπιση. Σε ανεύθυνες κριτικές δεν δίνω σημασία. Υπόλογος είμαι στο κοινό μου, που είναι ο πιο αυστηρός κριτής μου.”
\"\"
 
Ο ίδιος περιέγραψε πως φαντάζεται το τέλος της καλλιτεχνικής του πορείας: “Όταν γνωρίζεις χαρά και αγάπη, είναι πολύ δύσκολο να την αποποιηθείς, να ζήσεις χωρίς αυτό. Θα είναι δύσκολα. Έχω ήδη χορτάσει από πολλά πράγματα, οπότε μπορώ να ζήσω με ωραίες αναμνήσεις. Έτσι το τέλος του παραμυθιού θα είναι ευχάριστο.”

 

Τέλος μίλησε για το μυστικό του, το οποίο είναι το άχγος: “Πιστεύω ότι αν σταματήσω να αγχώνομαι και εφησυχάσω, θα χάσω το παιχνίδι. Δεν θα έχω λόγο να κάνω κάτι για μένα και για τον κόσμο. Επειδή υπάρχει μέσα μου και γενικά στους καλλιτέχνες υπόλειμμα ματαιοδοξίας, κανείς δεν θέλει να αποτυγχάνει. Θέλουν πάντα να είναι μπροστά. Οι καλλιτέχνες θέλουν πάντα χάδια και ωραία λόγια.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook