Είναι δύσκολο να είσαι σύζυγος του Τομ Κρουζ αλλά, για την Νικόλ Κίντμαν το διαζύγιο ήταν ακόμα δυσκολότερο!

Για τον γάμο της με τον σταρ του Χόλυγουντ, Τομ Κρουζ, αλλά και το διαζύγιο τους μίλησε η Αυστραλέζα ηθοποιός Νικόλ Κίντμαν.

Οι δυο σταρ ήταν παντρεμένοι για 10 χρόνια από το 1990 μέχρι το 2000. Τότε η Νικόλ Κίντμαν ήταν ακόμα σχετικά άγνωστη, ενώ ο Τομ Κρουζ ήδη ήταν καταξιωμένος στο Χόλυγουντ. «Είναι δύσκολος ο γάμος όταν είσαι νέος, αλλά εγώ δίνω τα πάντα για την αγάπη. Είχαμε μια υπέροχη σχέση» δήλωσε η Κίντμαν, η οποία δεν έκρυψε ότι μετά το διαζύγιο κατέρρευσε ψυχολογικά.

Ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους διαφωνίας του ζευγαριού ήταν η πίστη του Τομ Κρουζ στην Σαϊεντολογία. «Η Νικόλ είναι καθολική. Ακόμα είναι πικραμένη από την εμπειρία της με την πίστη του Τομ» δήλωσε φίλος της ηθοποιού. Μάλιστα, για πολλούς το όνομα της κόρης της Sunday Rose, ερμηνεύτηκε σαν «υπονοούμενο» για την Σαϊεντολογία, καθώς η Κυριακή ήταν ιερή μέρα για την καθολική Νικόλ και αιτία προστριβής με τον Τομ.

«Φοβόμουν πάρα πολύ μήπως δεν ξαναβρώ την αγάπη, μήπως δεν μου ξανασυμβεί ποτέ» δήλωσε σε συνέντευξή της στο νέο Marie Claire UK. Αλλά έπειτα ήρθε ο Keith Urban, ο γάμος και άλλη μια κόρη και η Νικόλ είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook