Οι αγανακτισμένοι Χανίων παραμένουν στην πλατεία της Αγοράς και συνεχίζουν τις δράσεις τους ενάντια στη σύγχρονη οικονομική και πολιτική πραγματικότητα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ 6/9 – 11/9

ΤΡΙΤΗ 6/9

21:00  Προβολή του ντοκιμαντέρ «Η αρπαγή – The take». Εργαζόμενοι στην Αργεντινή ορμώμενοι από τη δραματική οικονομική κατάρρευση της χώρας τους το 2001, εισβάλουν στα αμπαρωμένα εργοστάσια και αναλαμβάνουν τη διαχείριση των επιχειρήσεων στις οποίες δούλευαν και τα βάζουν πάλι στην παραγωγή ως εργατικούς συνεταιρισμούς. Εγκαταλελειμμένοι από αφεντικά και πολιτικούς, επανάκτησαν απλήρωτους μισθούς, και στη συνέχεια επαναδιεκδίκησαν τις θέσεις εργασίας τους.

ΤΕΤΑΡΤΗ 7/9

21:00  Λαϊκή Συνέλευση (Πλατεία Αγοράς)

ΠΕΜΠΤΗ 8/9

10:30  Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο και πορεία. Μετά το τέλος της πορείας συντονιστικό φορέων εκπαίδευσης.

18:30  Εξόρμηση ενημέρωσης με αυτοκίνητο και μικροφωνική σε συνοικίες της πόλης για την συγκέντρωση του Σαββάτου στις 12:00 το μεσημέρι στην πλατεία Αγοράς εν όψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης .

20:00  Μοίρασμα φυλλαδίων στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς και ενημέρωση για την συγκέντρωση του Σαββάτου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/9

18:30  Εξόρμηση ενημέρωσης με αυτοκίνητο και μικροφωνική σε συνοικίες της πόλης για την συγκέντρωση του Σαββάτου στις 12:00 το μεσημέρι στην πλατεία Αγοράς εν όψει της Διεθνούς  Έκθεσης Θεσσαλονίκης .

20:00  Μοίρασμα φυλλαδίων στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς και ενημέρωση για την συγκέντρωση του Σαββάτου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10/10

12:00  Συγκέντρωση στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς και πορεία στην πόλη κατά την διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού στη Διεθνή  Έκθεση Θεσσαλονίκης  καθώς και ενδεχόμενες δράσεις ανάλογα με την εξέλιξη των γεγονότων στη Θεσσαλονίκη.

ΚΥΡΙΑΚΗ 11/10

21:00 Λαϊκή Συνέλευση (Πλατεία Αγοράς)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook