Η παρουσία χιλιάδων αστυνομικών από όλη την Ελλάδα στην Θεσσαλονίκη το ερχόμενο Σαββατοκύριακο για τα εγκαίνια της ΔΕΘ και την παρουσία του Πρωθυπουργού και μελών της Κυβέρνησης, κυριολεκτικά θα κοστίσει στην Πάτρα την έστω και με ελλείψεις αστυνόμευσή της. Σύμφωνα με καταγγελίες συνδικαλιστών αστυνομικών, από την Πάτρα θα πάνε στην Αθήνα για να αναλάβουν υπηρεσία, μια διμοιρία ΜΑΤ και άνδρες της ΟΠΚΕ.

Είναι λοιπόν αντιληπτό, πως εκείνες τις ημέρες η δύναμη των Αστυνομικών που θα παραμείνει στην Πάτρα θα έχει δύσκολο έργο, αφού οι πάγιες ελλείψεις, μαζί με τις αποσπάσεις, θα δημιουργήσουν δυσμενείς συνθήκες κάτω από τις οποίες οι αστυνομικοί, θα εκτελούν το έργο τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο στην Αθήνα, όσο και στις άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας – και στην Πάτρα – επικρατεί προβληματισμός στις τάξεις της αστυνομίας, αφού το εφιαλτικό σενάριο να υπάρξουν ταυτόχρονες κινητοποιήσεις με πορείες και διαμαρτυρίες, την ίδια ώρα που τέτοιες θα εξελίσσονται και στην Θεσσαλονίκη, είναι υπαρκτό.

Οι αστυνομικές αρχές όπως αναφέρει το protothema.gr, είναι προβληματισμένες για το πώς θα καταφέρουν να αντιμετωπίσουν με κατακερματισμένες δυνάμεις αυτή την πιθανότητα, ενώ πρέπει να σημειωθεί, ότι στην συμπρωτεύουσα θα βρισκονται διαμαρτυρόμενοι όμως, πάνω από 5000 ένστολοι αστυνομικοί, ανάμεσά τους και από την Πάτρα και την Δυτική Ελλάδα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook