Τελικά ο Μπόζινταρ Τάντιτς δεν κατάφερε να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί από τα μέσα της εβδομάδας, και έτσι ο Νίκος Αναστόπουλος είναι αναγκασμένος να τον αφήσει εκτός πλάνων για το Δευτεριάτικο παιχνίδι με τον Ιωνικό στο Γεντί Κουλέ.

Πέρα πάντως από τον Σέρβο, ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν θα έχει στην διάθεσή του και τον Φράνς Μπερτίν ο οποίος την Κυριακή το πρωί αναχωρεί για την Αϊτή προκειμένου να συμμετάσχει στον αγώνα της Εθνικής ομάδας της χώρας του με το Αζερμπαϊτζάν την ερχόμενη Τετάρτη.

Και βέβαια, εκτός των δύο προαναφερθέντων, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Κιάσσος, Κάλαϊτζιτς και Βεζυρίδης. Έτσι είναι πολύ πιθανόν να ο Αναστόπουλος να πάει σε ενδεκάδα «ανάγκης».

Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Αλέξης Κασμερίδης που θα ξεκινήσει για πρώτη φορά βασικός, την φετινή σεζόν. Δεξιά, το πιο λογικό είναι να ξεκινήσει ο Μπούρμπος και αριστερά ο Γαλανόπουλος. Σε περίπτωση που προτιμηθεί ο Μπουλούτ, τότε ο Γαλανόπουλος θα πάει δεξιά και ο Μπούρμπος θα κάτσει στον πάγκο. Στο κέντρο της άμυνας, Γεωργίου – Πίτσος πιθανότατα να είναι βασικοί, με το Χαριτωνίδη πάντα διαθέσιμο. Στην μεσαία γραμμή Κατσικογιάννης – Ζορμπάς και Ρούσεφ, στις άκρες Αγρίτης – Γιακούμπου και στην κορυφή ο Λεωνίδας Καμπάνταης δεν αποκλείεται να προτιμηθεί αντί του Βλόνταρτσικ. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook