Κοντά σε τρίλιζα μεταγραφών βρίσκεται ο ΟΦΗ λίγες ημέρες πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές. 
Ο 33χρονος Ισπανός δεξιός μεσοεπιθετικός Χόρχε Λόπες με τεράστια εμπειρία από ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν έμεινε ελεύθερος από την Σαραγόσα στην οποία αγωνιζόταν τα προηγούμενα τρία χρόνια και αποδέχθηκε την Τρίτη το απόγευμα την πρόταση που του είχε καταθέσει τις προηγούμενες μέρες ο ΟΦΗ. Ο Λόπες αναμένεται να βρίσκεται στο Ηράκλειο το αργότερο μέχρι την Τετάρτη το απόγευμα για να υπογράψει στην κρητική ομάδα. 
Από εκεί και πέρα ο ΟΦΗ για την ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του 30χρονου διεθνή Ολλανδού επιθετικού Ρομάνο Μπενεμπούμ που πέρυσι ξεκίνησε την χρονιά στη Χιμπέρνιαν στη Σκωτία και την ολοκλήρωσε από τον Ιανουάριο και μετά στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας με την Αρμίνια Μπίλεφελντ με την οποία είχε 8 συμμετοχές χωρίς γκολ. Ο Μπενεμπούμ έχει αγωνιστεί στην Ολλανδία με επιτυχία στη Βίλεμ, τη Ναϊμέγκεν , τη Τβέντε και την Σπάρτα Ρότερνταμ ενώ έχει και μια συμμετοχή με την Εθνική ομάδα της Ολλανδίας. 
Τέλος σε ότι έχει να κάνει με την απόκτηση δεξιού μπάκ μετά τον τραυματισμό του Χρήστου Μπούρμπου , στον ΟΦΗ έχει προταθεί ο δεξιός Γάλλος μπάκ Τζίμι Μενφρουά που πέρυσι αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας με την Γκρενόμπλ έχοντας 24 συμμετοχές (23 ως βασικός) . 
Ο Μενφρουά πριν από λίγες μέρες έφτασε πολύ κοντά στην μεταγραφή του στον Ηρακλή όμως ο υποβιβασμός της ομάδας της Θεσσαλονίκης στη Β΄ Εθνική απέτρεψε την μετακίνηση του στον «Γηραιό». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook