Στους ρυθμούς του Σαββατιάτικου αγώνα με τον ΠΑΟΚ κινούνται πλέον από σήμερα στον Εργοτέλη.

Την Τρίτη το πρωί τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα που τιμώνται προς 20 ευρώ σε όλες τις θύρες του γηπέδου ενώ θα πρέπει να τονιστεί ότι τα παιδιά μέχρι 15 ετών θα μπορούν να μπαίνουν δωρεάν στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη για τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ αναφέρει : «Η ΠΑΕ Εργοτέλης ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι για την έκδοση του εισιτηρίου και κυρίως για την είσοδο στο γήπεδο είναι απαραίτητη η προσκόμιση και η επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, λόγω της πλήρους εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου».

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύουν τα εισιτήριά του για την αναμέτρηση από τα γραφεία της ΠΑΕ στην οδό Στεργιογιάννη 1, καθημερινά από 9:30 μέχρι 2:30 και από 5:30 μέχρι 8:30 και από τις εγκαταστάσεις του Μαρτινέγκο καθημερινά από 9:00 το πρωί, μέχρι 9:00 το βράδυ. Την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται μόνο από τα εκδοτήρια του Παγκρητίου Σταδίου. Ο ΠΑΟΚ για τις ανάγκες των φίλων του, έχει ζητήσει 500 εισιτήρια, με τον Εργοτέλη να ανταποκρίνεται θετικά το αίτημα αυτό. Τα εισιτήρια αυτά είναι για τη θύρα 6 του Παγκρητίου και θα πωλούνται από τα ίδια σημεία πώλησης, με μόνη αλλαγή το ότι ανήμερα της αναμέτρησης, θα υπάρχει ειδικό κιόσκι πώλησής τους στο Παγκρήτιο. Πάντα απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα με διπλή προπόνηση ξεκίνησε την Τρίτη η προετοιμασία του Εργοτέλη για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Στην απογευματινή προπόνηση ο Φραγκουλάκης με τον Ολίσε ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα περισσότερο όμως για προληπτικούς λόγους και ο Νίκος Καραγεωργίου που δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα για το ματς με τον ΠΑΟΚ θα τους έχει κανονικά στη διάθεση του. Μόνοι τους προπονήθηκαν και οι Καρέλης και Χρυσοφάκης που επέστρεψαν στο Ηράκλειο αφού ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ελπίδων.

Για την Τετάρτη ο Νίκος Καραγεωργίου έχει προγραμματίσει μια προπόνηση που θα γίνει στις 6.30 το απόγευμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook