Η παραμονή των Εσπερίδων Καλλιθέας και του Πρωτέα Βούλας στην Α1 έφεραν και την παραμονή του ΟΑ Χανίων στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών.

Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία για τη χανιώτικη ομάδα, που τερμάτισε στην 9η θέση του ομίλου της και περίμενε να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην Α1.

Η ανακοίνωση του ΟΑΧ αναφέρει τα εξής:

Την παραμονή στην Α2 Εθνική κατηγορία γιορτάζει η ομάδα μπάσκετ του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων, καθώς αυτό πιστοποιήθηκε μέσω των αγώνων που διεξήχθησαν για τα πλέι άουτ της Α1.

Συγκεκριμένα, η παραμονή για τον ΟΑΧ στην Α2 πιστοποιήθηκε χάρη στην παραμονή στην Α1 δύο σωματείων από την Περιφέρεια Νότου, τις Εσπερίδες Καλλιθέας και τον Πρωτέα Βούλας. Ο ΟΑΧ, που από την πλευρά του είχε κάνει το χρέος του στην Α2, τερματίζοντας στην 9η θέση της βαθμολογίας, αυτό επιζητούσε κι έτσι πλέον η παραμονή πήρε σάρκα και οστά.

Για τον Ομιλο Αντισφαίρισης, το προπονητικό τιμ και τις παίκτριες της ομάδας πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία, καθώς και την επόμενη σεζόν θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στην Α2. Μάλιστα, αυτό θα συμβεί με το να γίνει μια πολύ καλύτερη προετοιμασία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook