Θα μπορούσε και τη νίκη, αλλά τελικά βολεύτηκε με την ισοπαλία η οποία ωστόσο κρίνεται κάτι περισσότερο από πολύτιμη. Ο Κύδωνας μετά από πέντε στη σειρά ήττες, επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 23-23 με τον Δούκα στο Κλαδισσό για την 16η αγωνιστική της Α1 χάντμπολ των ανδρών και σε συνδυασμό με την ήττα της ΧΑΝΘ επανήλθε στο 2ο γκρουπ βαθμολογίας ξεφεύγοντας από τα την τετράδα των πλέι άουτ.

Ο Κύδωνας ωστόσο θα μπορούσε να πανηγυρίσει ακόμα και τη νίκη, καθώς προηγήθηκε 23-22 με γκολ του Νίκου Κοκολοδημητράκη ο οποίος αν και τραυματίας έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του 16 δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Οι φιλοξενούμενοι όμως κατάφεραν μέσα σε έξι δεύτερα να ισοφαρίσουν με τον Κοτελίδα, ενώ στην εκπνοή ο Φαλτσέτας έχασε την ευκαιρία να γίνει ο ήρωας του Κύδωνα.

Μάλιστα η ισοπαλία της Χανιώτικης αποκτά μεγαλύτερη αξία από τη στιγμή που αγωνίστηκε με έναν ίντερ καθώς το δελτίο του νεοαποκτηθέντα Τζότρζεβιτς δεν ήρθε έγκαιρα με αποτέλεσμα να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Είναι σημαντικό τέλος να τονιστεί ότι ο Κυδωνας έγινε η πρώτη ομάδα τη τελευταία διετία που κατάφερε πάρει 3 βαθμούς από τον Κυπελλούχο Ελλάδος σε μια σεζόν, αφού στον αʼ γύρο είχε κάνει τη μεγάλη έκπληξη κερδίζοντας εκτός έδρας.

Τα δεκάλεπτα: 3-4, 7-4, 11-10 (ημχ.), 15-15, 17-17, 23-23

ΚΥΔΩΝ (Οικονομάκης): Μπιτσάκης, Καμαριανάκης, Σταμπουλής 2, Μυντιλάκης, Κοκολοδημητράκης Ν. 8, Κοκολοδημητράκης Στ. 3, Ξανθουδάκης 2, Ρηγάτος, Φαλτσέτας, Φίλιτς 7, Τσάβδαρης 1, Γεωργιάδης, Αδαμίδης, Καφφάτος.

ΔΟΥΚΑΣ (Κρανάκης): Ζαλώνης, Μουντζουρίδης 9, Γεωργίου 1, Τόμπρος 2, Ζούγιοβιτς 4, Ζαμπούνης 2, Νικολαίδης, Φατούρος, Γεωργιάδης, Τσακνής, Τζαβάρας, Μαστορόγιαννης 2, Κοτελίδας 3

Διαιτητές: Σκλαβενίτης- Βήτας, Πέναλτι: 2/2- 2/3. Δίλεπτα: 4/4

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook