Θύμα καχυποψίας και πλημελλούς έρευνας από τους αστυνομικούς αλλά και τις κοινωνικές υπηρεσίες έπεσε μια γυναίκα 20 ετών στο Κέντ της Βρετανίας.

Η γυναίκα βρέθηκε πεσμένη στο μπροστινό σκαλί του σπιτιού της τον περασμένο Δεκέμβριο με τον γιό της κάτω των 5 ετών να είναι δίπλα της ξυπόλητος και μελανιασμένος από το κρύο! Η θερμοκρασία ήταν 2 βαθμούς κάτω από το μηδέν.

Οι αστυνομικοί στην αναφορά τους έγραψαν οτι την βρήκαν να κοιμάται και θεώρησαν οτι ήταν μεθυσμένη! Λίγη ώρα αργότερα έχανε τα λόγια της και αυτό ήταν ικανό να τους πείσει.

Έτσι, όπως αναφέρει το newsit.gr, της πήραν το παιδί της και το έδωσαν σε ανάδοχη οικογένεια για 8 μήνες! Η κοπέλα, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε οτι είχε πάθει ανεύρυσμα και εγχειρίστηκε για να σωθεί η ζωή της.

Οι αστυνομικοί, όπως λέει η ίδια, ήταν απο την πρώτη στιγμή ιδιαίτερα σκληροί απέναντί της. Για έναν ολόκληρο μήνα δεν την άφηναν να δει καν το παιδί της και την κατηγόρησαν και για κακοποίηση!

\”Πέρασα από κόλαση μέχρι να τους πείσω\”, είπε στο δικαστήριο. Τελικά πήρε το παιδί της πίσω μετά από κόπους και πολλά έξοδα και θα παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς της για 5 ολόκληρα χρόνια!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook