Ένα αποτρόπαιο έγκλημα συνέβη στη Μεγάλη Βρετανία με πρωταγωνιστή έναν δάσκαλο μουσικής. Ο Andrew Lindo χτύπησε το κεφάλι της αρραβωνιαστικιάς του με μια παιδική καρέκλα, την ώρα που εκείνη κοιμόταν στο κρεβάτι της, ενώ μετά τη μαχαίρωσε την ίδια στιγμή που τα δυο τους παιδιά κοιμούνταν σε διπλανό δωμάτιο!

Στη συνέχεια έκρυψε το πτώμα της σε μια βαλίτσα στο γκαράζ του σπιτιού και φώναξε την… ερωμένη του, για την οποία έλεγε ότι σύντομα θα την παντρευτεί, για να περάσουν ένα ρομαντικό βράδυ μαζί.

Μια βδομάδα αργότερα συγγενείς της άτυχης γυναίκας επισκέφτηκαν το σπίτι τους. Πώς δικαιολόγησε την απουσία της νεκρής γυναίκας; Τους είπε ότι έπασχε από επιλόχειο κατάθλιψη και τους παράτησε για να φύγει με άλλο άντρα! Χρειάστηκε να περάσουν δυο μήνες για να πάρει η οικογένειά της απόφαση να καλέσει την αστυνομία, η οποία βρήκε το αποσυντεθειμένο σώμα στο γκαράζ!

Ο άντρας αρνήθηκε ότι την σκότωσε εκ προμελέτης λέγοντας ότι σε έναν καβγά τους έχασε τον έλεγχο. Βέβαια, οι παράλληλες σχέσεις του με άλλες γυναίκες, αλλά και η τελευταία ερωμένη του, με την οποία σκόπευε να παντρευτεί είναι στοιχεία που η υπεράσπιση της οικογένειας της άτυχης γυναίκας αξιοποιεί κατά του ανδρός.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook