Επιτέλους μίλησε. Ο λόγος για το Χρήστο Χολίδη, ο οποίος μετά από μήνες και αφού η σχέση τους με τη Δούκισσα Νομικού, έχει πάρει διαστάσεις λαϊκού αναγνώσματος, παραδέχθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό HELLO! αυτό που συζητάει όλο ο κόσμος.

\”Είμαι καλά! Μπορεί να είναι και η πρώτη φορά στη ζωή μου που το εξομολογούμαι δημόσια! Ναι, εννοείται ότι άλλαξε η ζωή μου με τη Δούκισσα! Χαμογελάω περισσότερο\”.

Ο Χρήστος Χολίδης αποκαλύπτει και τα θετικά στοιχεία της αγαπημένης του. \”Είναι πολύ άξια για όσα έχει καταφέρει μέχρι τώρα στα 25 της και παραμένει σεμνή. Έχει δουλέψει πολύ, έχει στόχους και όνειρα και πολεμάει γι’ αυτά. Δεν επαναπαύεται στην ομορφιά της, αλλά εξελίσσεται. Εγώ το εκτιμώ πολύ αυτό\” ενώ δίνει μία απάντηση που ξαφνιάζει στην ερώτηση αν είναι η πρώτη φορά που έχει σχέση με μία αναγνωρίσιμη γυναίκα: «Όχι, αλλά αυτή τη φορά με \”τσακώσατε\”!».

\"\"Ο δημοφιλής τραγουδιστής περιγράφει και το πως ένιωσε όταν είδε τις πρώτες κοινές φωτογραφίες με τη Δούκισσα που δημοσιεύθηκαν πριν από λίγες εβδομάδες. \”Ένιωσα ένα επιπλέον βάρος, γιατί το κορίτσι αυτό έχει μία οικογένεια που προφανώς είδε τις φωτογραφίες (…) Ούτε κρυφτό παίζω, ούτε ντρέπομαι για τον άνθρωπό μου. Το χειρότερό μου είναι φανταστεί ο αναγνώστης, η οικογένειά μου ή ο άνθρωπος μου πως υπάρχει έστω και η παραμικρή πιθανότητα να χρησιμοποιήσω την προσωπική μου ζωή για να γεμίζω μαγαζιά. Δεν θα ένιωθα άντρας κάνοντας κάτι τέτοιο\”.
\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook