Τα gay media της Αγγλίας ψηφίζουν Κρήτη δαγκωτό, ως τον απόλυτα friendly προορισμό για διακοπές το φετινό καλοκαίρι!

Το νησί με τις πανέμορφες παραλίες, τις ωραίες πόλεις και με την έντονη νυχτερινή ζωή έχει κλέψει τις καρδιές των ομοφυλόφιλων Βρετανών, με αποτέλεσμα η χώρα μας να έχει μεγαλύτερη απήχηση στους gays σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Το Travel by Interest σε συνεργασία με το «Gay Star News», το δημοφιλέστερο gay media του Ηνωμένου Βασιλείου, τονίζει την κρητική φιλοξενία, την υπέροχη αντιμετώπιση των ντόπιων και των επαγγελματιών του τουρισμού απέναντι στους gay ταξιδιώτες και προτείνει σε όποιους θέλουν να πάνε διακοπές στην Ελλάδα να προτιμήσουν με κλειστά μάτια την Κρήτη. Ετσι, μετά την επιτυχημένη καμπάνια Gay Honeymoon Santorini, αυτή τη φορά προτείνει την Κρήτη στους gay ταξιδιώτες ως τον απόλυτο beach destination.

Στο άρθρο που δημοσιεύτηκε στο «Gay Star News» παρουσιάζονται όλοι οι λόγοι για τους οποίους ένας gay ταξιδιώτης μπορεί να επιλέξει την Κρήτη για τις επόμενες διακοπές του. Από το άρθρο δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι προτάσεις για gay friendly ξενοδοχεία σε Ηράκλειο («Lato Boutique Hotel», «Olive Green Hotel»), Αγιο Νικόλαο («Minos Beach Art Hotel») και Χανιά («Domes Noruz Chania», «Thalassa Beach Resort»).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook