Η άτυχη κοπέλα που είναι εγκυος έχει εξαφανιστεί από τις αρχές Μαίου ενώ 4 ημέρες μετά την εξαφάνισή της ο σύντροφός της αυτοκτόνησε – Που κινούνται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών

Συνεχίζεται το μυστήριο στο Ρέθυμνο με την εξαφάνιση της 37χρονης, εγκύου, Ντέσι Ιλίεβα, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 2 Μαΐου όταν και είπε στην μητέρα της ότι θα πάει βόλτα με τον 45χρονο σύντροφό της. 

Την τελευταία φορά που μίλησε με την μητέρα της στη Βουλγαρία, της είπε πως ήταν καλά και πως θα πήγαινε για φαγητό με τον 45χρονο σύντροφό της, ο οποίος ήταν παντρεμένος. Αυτή, ήταν και η τελευταία φορά που μίλησαν μητέρα και κόρη.

Τα ίχνη της κοπέλας χάθηκαν ενώ λίγες ημέρες μετά την εξαφάνισή της, αυτοκτόνησε ο 45χρονος σύντροφός της. 

Οι έρευνες των αρχών

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν με πολλή προσοχή τη σύνδεση της εξαφάνισης της 37χρονης και της αυτοκτονίας του 45χρονου ρεθυμνιώτη φιλου της.

Στην επιχείρηση που έγινε χθες συμμετείχαν αστυνομικοί, η ΕΜΑΚ με σκύλο, το Λιμενικό από ξηράς και θάλασσας και οι Εθελοντές Σαμαρείτες. Για μία ακόμα φορά έγιναν εκτεταμένες έρευνες σε φαράγγια, σε δεξαμενές και πηγάδια, σε δύσβατα σημεία, σε βράχια κοντά στη θάλασσα, αλλά δεν βρέθηκε το παραμικρό.

Μάλιστα, έρευνες έγιναν και στο φοινικόδασος του Πρέβελη, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι κάτοικος της περιοχής ανέφερε στις αστυνομικές αρχές ότι είδε τον μετέπειτα αυτόχειρα και την 37χρονη να κινούνται με το αυτοκίνητο του πρώτου σε δρόμο προς τα παράλια του Αγίου Βασιλείου, αλλά και λόγω του ότι η μητέρα της Ντέσι είπε πως η κόρη της, την τελευταία φορά που μίλησαν στο τηλέφωνο γύρω στις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Μαΐου, της ανέφερε πως θα πήγαιναν με τον φίλο της να φάνε σε ένα «δάσος». Για το λόγο αυτό, κι επειδή έγιναν αναφορές και στη γνωστή τηλεοπτική εκπομπή «Φως στο Τούνελ», αποφασίστηκε να επεκταθούν και προς εκείνο το σημείο οι έρευνες χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν χθες και κάτοικοι της περιοχής, που βοηθούν τις αρχές δίνοντάς τους πληροφορίες για διάφορα σημεία που θα μπορούσαν να γίνουν έρευνες.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου έχει στα χέρια της και το αυτοκίνητο του 45χρονου, το οποίο θα αποσταλεί στα εργαστήρια για περαιτέρω έρευνα, ενώ φυσικά οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν, ελπίζοντας πως η κοπέλα θα βρεθεί καλά στην υγεία της.

«Εκείνος μας έλεγε ότι την πήγε στο αεροδρόμιο και έφυγε»

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα είπε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, τόσο η μητέρα της 37χρονης όσο και η φίλη της.

«Όταν τον ρωτούσαν πού είναι έλεγε ότι την είχε πάει στο αεροδρόμιο και έφυγε. Ότι βρήκε δουλειά στη Γερμανία με 1,800 ευρώ. Έτσι έλεγε στην καφετέρια που πάμε. Ότι εκείνος την πήγε στο αεροδρόμιο» είπε η φίλη της εξαφανισμένης κοπέλας, για τον 45χρονο σύντροφό της.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ήταν και τα όσα είπε η μητέρα της κοπέλας. Σε εκείνη, ο 45χρονος έλεγε τη μία ότι η κοπέλα πήγε στη Γερμανία, την άλλη στη Βουλγαρία και την άλλη στη Θεσσαλονίκη.

«Φοβάμαι ότι κάτι της έχει συμβεί. Έχω μιλήσει με τον (…) και μου είπε ότι πήγε Γερμανία. Άλλη φορά που μιλήσαμε, μου είπε ότι δεν ξέρει πού είναι… Πρώτη φορά είπε στη Γερμανία. Μετά μου είπε, δεν ξέρω πού πάει, Θεσσαλονίκη; Γερμανία; Βουλγαρία; Κι εγώ του είπα: Καλά δεν βλέπεις εσύ το εισιτήριο;»

 

Σύμφωνα με τα όσα είπε η μητέρα της κοπέλας στην εκπομπή, ο 45χρονος δεν ήθελε να κρατήσουν το παιδί. Αντίθετα, η κόρη της, την πήρε τηλέφωνο τις προηγούμενες ημέρες για να της αποκαλύψει το φύλο του παιδιού.

«Η κόρη μου είναι τεσσάρων μηνών έγκυος. Πήγε στον γιατρό και μου είπε: μαμά είναι κοριτσάκι…»

Η γυναίκα είπε πως η κόρη της δεν θα πήγαινε πουθενά χωρίς να την ενημερώσει τόσες μέρες. Και αναρωτήθηκε, πού θα μπορούσε να πάει χωρίς χρήματα…

Πρώην σύζυγος 45χρονου: Αυτός ο άνθρωπος δεν ήταν για οικογένεια

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, ο 45χρονος είχε φτιάξει στο παρελθόν άλλες δύο οικογένειες. Με την πρώτη σύζυγό του, έκανε έναν γιο. Τη δεύτερη φορά απέκτησε ένα κοριτσάκι. Τώρα, με την 37χρονη, θα ήταν η τρίτη φορά που θα γινόταν πατέρας.

Τι αποκαλύπτει ο άνθρωπος που τον είδε τελευταία φορά

“Στις 2 Μαΐου ανέβαινα προς τις παραλίες και κατέβαινε ο 45χρονος με το αυτοκίνητο και είχε δίπλα του μια κοπέλα. Δεν ήταν η γυναίκα του γιατί τη γυναίκα του την ξέρω. Και τα παιδιά που μίλησα μετά, μου είπαν ότι είναι αυτή (η 37χρονη). Τον χαιρέτησα. Ήταν ήρεμος όπως κάθε φορά που συναντιόμασταν… Ο δρόμος αυτός (που πήγαινε το ζευγάρι) οδηγεί σε πολλές παραλίες… Τον είδα και μετά την εξαφάνιση και μιλούσε στο τηλέφωνο. Είχε μια νευρικότητα, τα χέρια του κουνούσε».

Αυτά είπε στην εκπομπή, ο άνθρωπος που είδε τον 45χρονο για τελευταία φορά. Λίγη ώρα πριν αυτοκτονήσει… Ήταν στην ταράτσα και μιλούσε νευρικά στο τηλέφωνο. Μετά έβαλε τέλος στη ζωή του. Τι τον είχε αναστατώσει τόσο πολύ;

Σύμφωνα πάντως με την οικογένειά του, ο αυτόχειρας δεν είχε οικονομικά προβλήματα. Οι δικοί του άνθρωποι ακόμη αναρωτιούνται γιατί μπορεί να αυτοκτόνησε…

Οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό της Ντέσι Ιλίεβα συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και επικεντρώνονται στην περιοχή του Κεραμέ, εκεί οπού πήγε για τελευταία φορά με τον 45χρονο σύντροφό της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook