Εξιχνιάστηκαν έξι υποθέσεις κλοπών  που διαπράχθηκαν σε σπίτια στα Χανιά – Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 28 και 31 ετών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών 

Εξιχνιάστηκαν από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου, με την συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και Αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων έξι υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε σπίτια των Δήμων Πλατανιά και Κισσάμου.

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών υπηκόων Αλβανίας ηλικίας 28 και 31 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο εφαρμογής ειδικού σχεδίου αντιμετώπισης του φαινομένου των διαρρήξεων και κλοπών και σε συνδυασμό με την κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 28χρονος από κοινού με τον 31χρονο κατά το χρονικό διάστημα από 02.05.2018 έως 13.05.2018 είχαν εισέλθει συνολικά σε έξι οικίες αφαιρώντας χρήματα κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας μεγαλύτερης των 10.000 ευρώ. 

Μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων αποδόθηκαν στους παθόντες.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook