Ο Πλατανιάς εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση με αφορμή το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων αισθάνεται την ανάγκη, μετά το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου 2017-18, να ευχαριστήσει θερμά:

** Τα κανάλια NOVA SPORTS, την ΑΝΕΚ LINES, την ΕΤΑΝΑΠ ΑΕ (Σαμαριά – Το νερό των Λευκών Όρεων) και συνολικά όλους τους διαφημιζόμενους, με τους οποίους υπήρξε μια ειλικρινής, εποικοδομητική και άριστη συνεργασία.

** Tους κατόχους καρτών διαρκείας, καθώς και το σύνολο των φιλάθλων μας, οι οποίοι στήριξαν έμπρακτα την ομάδα μας σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος Super League 2017 – 2018, τόσο οικονομικά, όσο και με την κόσμια παρουσία σας στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων.

** Την «Βιοεξέταση Σύγχρονο Διαγνωστικό Εργαστήριο» και προσωπικά τον Βιοπαθολόγο – Μικροβιολόγο, Δρ. Γρηγόρη Κοκολαντωνάκη, για τις αιματολογικές εξετάσεις στους παίκτες της ομάδας και την ανιδιοτελή και ουσιαστική στήριξη προς τον σύλλογο μας.

** Τον υπεύθυνο του γηπέδου στα Περιβόλια, κ.Νίκο Κατσιγιαννάκη, για την συνεχή και ανιδιοτελή στήριξη του στην ομάδα.

** Τον εξαίρετο άνθρωπο και άριστο επιστήμονα, γιατρό – καρδιολόγο, κ. Μανώλη Αλιφιεράκη, για τις δωρεάν καρδιολογικές εξετάσεις και τη διαχρονική του, σημαντική και ουσιαστική στήριξη στην ομάδα μας.

** Το φαρμακείο «Ποντικάκης Παναγιώτης – Ποντικάκη Αικατερίνη Ο.Ε. Συστεγασμένα φαρμακεία» που βρίσκεται στον Πλατανιά Χανίων και προσωπικά τους ιδιοκτήτες του, για την πολύτιμη προσφορά τους στην ομάδα μας σε φαρμακευτικό υλικό για ακόμα μια αγωνιστική περίοδο.

** Την “Κλινική Καπάκη – Θεραπευτικό Κέντρο Χανίων”, καθώς και προσωπικά στον κ. Μανούσο Καπάκη, για την πολυετή στήριξη στην ομάδα μας με την παροχή ασθενοφόρου οχήματος στους εντός έδρας αγώνες της.

** Τις Ιατρικές Υπηρεσίες της Αεροπορικής Βάσης Σούδας, για την εθελοντική τους προσφορά στους εντός έδρας έδρας αγώνες της ομάδας μας.

** Την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων και προσωπικά τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή, Γεώργιο Λυμπινάκη, για την άριστη συνεργασία.

** Τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Χανίων και την Πυροσβεστική Υπηρεσία για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.

**Τα Ζαχαροπλαστεία Αφοί Κληματσάκη για την ευγενική χορηγία προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

** Τον κ.Νίκο Βογιατζάκη, για την μουσική κάλυψη, καθώς και τους κ.κ. Αθανάσιο Ζούμπα και Γιώργο Λογαρίδη, για την ευγενική συνεισφορά τους σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

** Τον κ.Βαγγέλη Τριπολιτάκη και την εταιρεία «νόηSYS», για την εξαιρετική συνεργασία και την άρτια τεχνική υποστήριξη αναφορικά με την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων.

** Τα καταστήματα “Σταύρος Σπορ” που όλα αυτά τα χρόνια φιλοξενούσαν στους χώρους τους τη μπουτίκ της ομάδας μας, καθώς και για την πολύτιμη βοήθειά τους στη διάθεση των εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες.

** Την οικογένεια Καραβαράκη και στο προσωπικό του ξενοδοχείου «Iolida Beach», που φιλοξενούσε την ομάδα μας, προσφέροντας άρτιες υπηρεσίες.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook