Συναγερμό έχει σημάνει στην Κυπαρισσία η μυστηριώδης εξαφάνιση μιας γυναίκας που υπηρετεί ως διευθύντρια σε υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας.

Οι τοπικές αρχές «οργώνουν» την Ελλάδα για να ανακαλύψουν τα ίχνη της, ενώ στην τράπεζα που εργαζόταν είχε διαταχθεί διαχειριστικός έλεγχος!

Η τραπεζικός εξαφανίστηκε το απόγευμα της Κυριακής, αφήνοντας δύο ιδιόχειρα σημειώματα, ένα στον σύντροφό της και ένα στον αδερφό της, στα οποία ανέφερε ότι δεν θα την ξανάβλεπαν! Από τότε, τα ίχνη της χάθηκαν και δεν έχει δώσει σημεία ζωής ούτε στην τράπεζα όπου εργαζόταν.

Οι δικοί της ενημέρωσαν την Αστυνομία, που εξακρίβωσε ότι η γυναίκα ναύλωσε ένα ταξί το απόγευμα της Κυριακής με προορισμό την Αθήνα. Όπως διαπιστώθηκε, το ταξί την πήγε στο Χαϊδάρι, όπου όμως επιβιβάστηκε σε άλλο ταξί με το οποίο έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση!

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η ξαφνική και μυστηριώδης εξαφάνιση να σχετίζεται με τον διαχειριστικό έλεγχο που βρίσκεται σε εξέλιξη στο υποκατάστημα που διευθύνει η αγνοούμενη.

Ήδη, από την περασμένη Πέμπτη, έχει εγκατασταθεί κλιμάκιο επιθεωρητών από τα κεντρικά της ΑΤΕ που διερευνά τυχόν οικονομικές ατασθαλίες στην τράπεζα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook