Η εγγραφή γίνεται εντελώς δωρεάν –  Απευθυνθείτε στην Ένωση Συλ. Γονέων δήμου Χανίων ή στη Διεύθυνση Β’ βαθμιας Εκπαίδευσης.

Η καταγγελία που έγινε είχε να κάνει με την εγγραφή μαθητή σε σχολείο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Για να γίνει η εγγραφή απαιτούνται πλέον οι κωδικοί του taxisnet.

Όπως πληροφορήθηκε το Flashnews.gr, αυτό ήταν και το σημείο που φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκε επαγγελματίας στον χώρο των λογιστικών, όταν γονέας που δεν θυμόταν τους κωδικούς του απεύθυνθηκε σε αυτόν και εκείνος για να κάνει τη διαδικασία να μπει στο taxisnet και να εγγράψει τον μαθητή του ζήτησε ποσό της τάξεως των 30-40 ευρώ!

Η καταγγελία θορύβησε ιδιαίτερα την Ένωση Συλ. Γονέων δήμου Χανίων αλλά και τη Διεύθυνση Β’ βαθμιας Εκπαίδευσης.

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών δήμου Χανιων ενημερώνει τους γονείς με την παρακάτω ανακοίνωση:

“Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών Δήμου Χανίων πληροφορήθηκε ότι δυστυχώς γίνεται εγγραφή σε μαθητές της Δευτεροβάθμιας έναντι αμοιβής. Σας πληροφορούμε ότι τόσο εμείς στη Ένωση όσο και οι Διευθυντές των σχολείων καθώς επίσης και το προσωπικό της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων είμαστε απόλυτα πρόθυμοι να βοηθήσουμε εντελώς δωρεάν οποιονδήποτε γονέα επιθυμεί να εγγραψή το παιδί του στο Λύκειο (ΓΕΛ- ΕΠΑΛ).”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook