Σε 24ωρη κινητοποίηση από τις 5:00 το πρωί της Πέμπτης προχωρούν οι ιδιοκτήτες ταξί σε ολόκληρη την χώρα  αντιδρώντας στο νομοσχέδιο Ραγκούση για το "άνοιγμα" του επαγγέλματός τους, ενώ το πρωί της Παρασκευής θα πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση.

Επίσης, αποφασίστηκε νέα 24ωρη απεργία το Σάββατο, προκειμένου οι ιδιοκτήτες ταξί να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τη Διεθνή Έκθεση.

Επίσης, οι ιδιοκτήτες ταξί έχουν αποφασίσει να πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις και πορεία, πεζή, στο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης το Σάββατο.

Μιλώντας στη ΝΕΤ ο γραμματέας του ΣΑΤΑ, Κωνσταντίνος Δήμος τόνισε ότι όλοι οι ιδιοκτήτες ταξί οδηγούνται με αυτό το νομοσχέδιο στην ανεργία και σημείωσε πως από τη μέρα που σταμάτησε η απεργία του κλάδου δεν υπήρξε καμία επαφή με το υπουργείο Υποδομών, αλλά και καμία ενημέρωση για τις προωθούμενες ρυθμίσεις.

Ο κ. Δήμος τόνισε, επίσης, ότι οι ιδιοκτήτες ταξί δεν είναι αντίθετοι στην εξυγίανση αλλά στην ισοπέδωση και την καταστροφή.

Για «τερατούργημα» μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του σωματείου ιδιοκτητών ταξί Πάτρας, Παναγιώτης Σκέντζος. «Ο κ.Ραγκούσης άνοιξε τις πύλες της κολάσεως και μας έριξε όλους μέσα» τόνισε