Σε \”άντρο\” κλεφτών είχε μετατραπεί το εγκατελειμμένο και υπο κατεδάφιση κτίριο του παλιού νοσοκομείου Χανίων, καθώς μετά την επιχείρηση εκκένωσης του κτιρίου απο αλλοδαπούς που διέμεναν σε αυτό, διαπιστώθηκε πως 17 αντικείμενα που βρέθηκαν εκεί ήταν προιόντα κλοπών.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διευθυνση Χανίων \”ολοκληρώθηκε η ταυτοποίηση δεκαεπτά (17) αντικειμένων με δέκα (10) περιπτώσεις κλοπών από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την προανάκριση, δράστες είναι δεκατέσσερις (14) αλλοδαποί υπήκοοι, από τους οποίους ένας (1) Τυνησίας ηλικίας 23 ετών, έξι (6) Αλγερίας ηλικίας 22, 27, 27, 28, 31, 39 ετών, έξι (6) Μαρόκου ηλικίας 19, 21, 22, 25, 27, 38 ετών και ένας (1) Μαυριτανίας ηλικίας 23 ετών που εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στο χώρο του παλαιού Νοσοκομείου Χανίων κατά την αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε την 02-09-2011.

Οι παραπάνω είχαν αφαιρέσει από την ευρύτερη περιοχή της πόλης των Χανίων:

Επτά (7) ποδήλατα,
Ένα (1) φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή,
Ένα (1) ηλεκτρονικό υπολογιστή,
Δύο (2) εκτυπωτές,
Τρείς (3) φωτογραφικές μηχανές,
Ένα (1) κινητό τηλέφωνο,
Διάφορα είδη ένδυσης και υπόδησης,
Ένα (1) ζευγάρι ηλίου και
Ένα (1) χαρτοφύλακα

Όλα τα ανωτέρω αντικείμενα που είχαν βρεθεί και κατασχεθεί ως πειστήρια στο χώρο του παλαιού Νοσοκομείου, αναγνωρίσθηκαν και αποδόθηκαν στους κατόχους τους.

Προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ερευνάται η συμμετοχή των δραστών και σε άλλες εγκληματικές πράξεις.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook