Το στερνό αντίο λένε συγγενείς και φίλοι στους τρεις νέους Χανιώτες που έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα με σκάφος στα Σφακιά – Ο οδοντιατρικός σύλλογος δίνει το όνομα των αδερφών σε αίθουσά του

Οι δικοί τους άνθρωποι αλλά και η χανιώτικη κοινωνία αποχαιρετούν τον Μανώλη Τσεπίσης και τα αδέρφια Στέλιο και Κώστα Κωνστανταράκη, που χάθηκαν σε τραγικό δυστύχημα στον Φοίνικα Σφακίων.

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε την Κυριακή ο 35χρονος Μανώλης Τσεπίσης. Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στις 12.00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στα Παχιανά και ακολούθησε η ταφή του στο κοιμητήριο του Αγίου Λουκά.

Η κηδεία των δυο αδερφών θα γίνει τη Δευτέρα. Οι σοροί των Κώστα και Στέλιου Κωνστανταράκη θα βρίσκονται από τις 9.00 το πρωί στην οικία και στις 11.30 στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά στα Χανιά όπου θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στις 12.00 και  στη συνέχεια η ταφή.

Συλληπητήριο Οδοντιατρικού Συλλόγου Χανίων – Δίνουν το όνομα των αδερφών σε αίθουσα του συλλόγου 

Το παρακάτω συλληπητήριο μήνυμα για την απώλεια των δυο αδερφών που ήταν γνωστοί οδοντίατροι στα Χανιά έστειλε ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Χανίων

“Η  οικογένεια  των  οδοντιάτρων  του  Ν. Χανίων  θρηνεί   για  την πρόωρη  απώλεια  δύο  εκλεκτών  μελών της, του  Στέλιου  και  του  Κων/νου   Κωνστανταράκη.

Ο  Στέλιος  στον  τομέα  της  εφυτευματολογίας  και  ο  Κώστας στον  τομέα  της  ενδοδοντίας συνεισέφεραν  στην οδοντιατρική  κοινότητα  των Χανίων   με  τις  εξειδικευμένες  γνώσεις  τους. Προπάντων  όμως με  την  ευγενική  τους  φυσιογνωμία  και  την ηθική  τους  προσέγγιση  δημιουργούσαν  πάντοτε  ένα  ευχάριστο  κλίμα σιγουριάς  σε  ασθενείς   και  συναδέλφους.

Η  θλίψη  για  εμάς  τους  οδοντιάτρους  των   Χανίων  είναι  μεγάλη.

Το Διοικητικό  Συμβούλιο  του  Οδοντιατρικού  Συλλόγου  Χανίων για  τον  πρόωρο  και  άδικο  χαμό  των  εκλεκτών  συναδέλφων αποφάσισε  τα  εξής :
α) Να   παραστεί  σύσσωμο  στην  εξόδιο  ακολουθία 
β) Να δοθεί  το  όνομα  των  δύο  συναδέλφων  στην  αίθουσα  συνεδριάσεων  του  Οδοντιατρικού  Συλλόγου  Χανίων
γ) Να  δοθεί  το  ποσό  των   400  ευρώ  στη  μνήμη  των συναδέλφων  στο  Ορφανοτροφείο  Χανίων

Εγκάρδια  συλλυπητήρια  στην  οικογένεια  και  τους  οικείους  τους”

Συλληπητήριο μήνυμα Δημάρχου Χανίων

Επίσης, συλληπητήριο μήνυμα εξέδωσε και ο δήμαρχος Χανίων εκ μέρους του δημοτικού συμβουλίου που έχει ως εξης:

“Εκ μέρους του Δημοτικού μας Συμβουλίου και προσωπικά εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μας για το τραγικό συμβάν, που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου και σκόρπισε τη θλίψη στην κοινωνία των Χανίων.

Για την τραγική αυτή απώλεια των τριών νέων και αγαπητών στην κοινωνία συμπολιτών μας εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στις οικογένειές τους”.

Ιατρικός Σύλλογος Χανίων

Το Δ / Σ του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων, στο άκουσμα της είδησης  για τον αδόκητο χαμό των  εκλεκτών  συναδέλφων Στυλιανού και Κωνσταντίνου Κωνστανταράκη σε έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε τα εξής:

1ον Να εκφράσει την βαθύτατη θλίψη και την αμέριστη συμπαράσταση του  στην οικογένεια τους .

2ον Να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία.

3ον Να κατατεθεί αντί στεφάνου το ποσό των 200 ευρώ στην μνήμη του, για τους σκοπούς της ΕΛΕΠΑΠ

Φαρμακευτικός Σύλλογος Χανίων

Το  Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Χανίων, στο άκουσμα της είδησης της απώλειας των συναδέλφων Στυλιανού και Κωνσταντίνου Κωνστανταράκη συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίασή του και αποφάσισε τα εξής: 

– Να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη και την αμέριστη συμπαράστασή του στην οικογένεια.

– Να καταθέσει αντί στεφάνου το ποσό των 200 ευρώ στην μνήμη τους στην ΕΛΕΠΑΠ ΧΑΝΙΩΝ.

– Να δημοσιευτεί το παρόν στον ημερήσιο τύπο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook