Δεν διευκρινίζει τους λόγους που την οδήγησαν σε παραίτηση ωστόσο σημείωσε οτι αυτοί δεν ήταν προσωπικοί

Επιστολή παραίτησης από τη θέση της Δημοτικής Συμβούλου Χανιων , χωρίς επι της ουσίας να διευκρινίζει τους λογους που την οδήγησαν σε αυτήν την κίνηση, απέστειλε στο δήμαρχο Χανίων η Βαρβάρα Περράκη.

Στο κείμενο της επιστολής η κ. Περράκη αρκέστηκε να σημειώσει τοι οι λόγοι που την ώθησαν σε αυτήν την παραίτηση δεν είναι προσωπικοί, ωστόσο δεν συγκεκριμενοποίησε τις αιτίες που την οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

“Αυτή η δύσκολη απόφασή μου είναι αποτέλεσμα μια σειράς διαδοχικών γεγονότων, που οδήγησαν τελικά στη συγκεκριμένη επιλογή μου.”, αναφέρει στην επιστολή της, η οποία είναι η εξής:

Κύριε Δήμαρχε,

Με την παρούσα επιστολή μου σας υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση της Δημοτικού Συμβούλου Χανίων. 

Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, που δείξατε στο πρόσωπό μου, με την ανάθεση από την αρχή της Δημοτικής μας θητείας αδιάκοπα, της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, Δια Βίου Μάθησης και Βιβλιοθηκών. 

Οι λόγοι, που με ωθούν στην παραίτηση δεν είναι προσωπικοί. Πίστεψα ότι η παράταξή μας, πιστή σε αξίες και ιδανικά, θα έφερνε τη διαφορετική αντίληψη στη διαχείριση του Δήμου και κυρίως θα σηματοδοτούσε μια σειρά αλλαγών για την πόλη των Χανίων στο επίπεδο της καθημερινότητας αλλά και του οράματος. 

Διαχειρίστηκα, σε συνθήκες κρίσης, όχι μόνο οικονομικής αλλά κυρίως ανθρωπιστικής, τομείς, που απευθύνονται στις πνευματικές ανάγκες των συμπολιτών μας, πιστεύοντας ακράδαντα στον θεμελιακό ρόλο της παιδείας και του πολιτισμού. 

Δηλώνω σταθερή πίστη και αφοσίωση στις άυλες αξίες του ανθρώπινου πολιτισμού, που περιλαμβάνουν την ηθική, την κοινωνική ευαισθησία και ευθύνη και κυρίως την ευψυχία. 

Δεν θα σταματήσω να είμαι φύσει και θέσει πολιτικό ον, γιατί έτσι έμαθα να ζω και να πορεύομαι. 

Οι συμπολίτες μου με εμπιστεύθηκαν γι΄ αυτό το αξιακό σύστημα, που με οδηγεί στη συμμετοχή μου τόσο ενεργά κι από θέση ευθύνης στα κοινά. 

Αυτή η δύσκολη απόφασή μου είναι αποτέλεσμα μια σειράς διαδοχικών γεγονότων, που οδήγησαν τελικά στη συγκεκριμένη επιλογή μου. 

Ευχαριστώ πολύ για τη μέχρι τώρα συνεργασία μας.

Η Αντιδήμαρχος Χανίων

Βαρβάρα Περράκη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook