Τα κρουαζιερόπλοια Marella Discovery και Norwegian Spirit στο λιμάνι της Σούδας

“Γέμισαν” σήμερα απο νωρίς το πρωί οι προβλήτες στο λιμάνι της Σούδας, καθώς εκτός του πλοίου της γραμμής Χανιά – Πειραιάς, στο λιμάνι κατάπλευσαν και δύο κρουαζιερόπλοια μεταφέροντας περίπου 3.000 επιβάτες.

Πρόκειται για το κρουαζιερόπλοιο Norwegian Spirit το οποίο προερχόμενο απο Σαντορίνη, είχε αρχικό προορισμό το ενετικό λιμάνι Χανίων, αλλά τελικά “έδεσε” στην Σούδα.

Το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας Norwegian Cruise Line,  επισκέφθηκε για πρώτη φορά τα Χανιά τον Οκτώβριο του 2017, όταν είχε καταπλεύσει στο λιμάνι της Σούδας.

Το NORWEGIAN SPIRIT ανήκει στην κατηγορία των πολυτελών κρουαζιερόπλοιων της μεσαίας κατηγορίας, ανακατασκευάστηκε πλήρως το 2017 και στα 14 καταστρώματα – εκτός από τις σουίτες και τις καμπίνες – διαθέτει 14 εστιατόρια, 12 μπαρ, γυμναστήριο, υδρομασάζ, θέατρο, γήπεδο μπάσκετ, μίνι γκολφ, κλπ.

Έχει μήκος 268 μέτρων, πλάτος 32 και ύψος 50 μέτρων, ενώ μπορεί να μεταφέρει σχεδόν 2.000 επιβάτες τους οποίους εξυπηρετούν τα πάνω από 900 άτομα του πληρώματος.

Το Norwegian Spirit θα αποπλεύσει στις 12 το μεσημέρι.

Επίσης στο λιμάνι της Σούδας κατάπλευσε και το κρουαζιερόπλοιο Marella Discovery, προερχόμενο απο το Bodrum της Τουρκίας. Το κρουαζιερόπλοιο είναι ανάλογο του προηγούμενου και έχει την δυνατότητα μεταφοράς 1800 επιβατών.

Το Marella Discovery θα αποπλεύσει στις 18:00 το απόγευμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook