Ο ποδηλάτης διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων τραυματισμένος και στη συνέχεια κατέληξε – Αναζητείται ο οδηγός που τον εγκατέλειψε

Τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε έναν 55χρονο ποδηλάτη σημειώθηκε λίγο μετά τη μια το μεσημέρι τα Χανιά ενώ αναζητείται οδηγός ΙΧ που φέρεται να τον χτύπησε και στη συνέχεια να τον εγκατέλειψε.

Το ατύχημα έγινε στη συμβολή των οδών Ι. Καποδιστρίου και Τσόντου Βάρδα όταν αυτοκίνητο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέσυρε τον άτυχο ποδηλάτη ο οποίος βρέθηκε τραυματισμένος στο οδόστρωμα.

Ο οδηγός του ΙΧ, σύμφωνα με πληροφορίες εγκατέλειψε τον αναβάτη του ποδηλάτου και τράπηκε σε φυγή ενώ περαστικοί ειδοποίησαν τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον ποδηλάτη και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων. Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για ελαφρύ τραυματισμό όμως σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πηγές ο άτυχος άντρας κατέληξε λίγο πριν άφιξη του ασθενοφόρου στο Νοσοκομείου.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου καταζητείται από τις αρχές ενώ σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, στο τιμόνι του αυτοκινήτου ενδέχεται να βρίσκονταν γυναίκα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook