Ημερίδα παρουσίασης του προγράμματος σπουδών για το σχολικό έτος 2018-2019 και των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Μαΐου, στο χώρο των εργαστηρίων του ΕΠΑΛ στον Ταυρωνίτη.

Η ημερίδα διοργανώθηκε από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Πλατανιά σε συνεργασία με το Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά.

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Πλατανιά, παρουσίασε τις παρεχόμενες υπηρεσίες της Δομής, τις δράσεις κοινωνικής υποστήριξης και κοινωνικής ένταξης που έχει πραγματοποιήσει από την έναρξη λειτουργίας του, καθώς και τις δράσεις που σχεδιάζει να υλοποιήσει στο άμεσο μέλλον.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης Δήμου Πλατανιά, Καλαϊτζάκης Γεώργιος, παρουσίασε το έργο και τη σημασία του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (Τμήμα Πλατανιά).

Η Διευθυντής κ. Ιωάννης Δαράκης  και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά, παρουσίασαν το πρόγραμμα σπουδών του ΕΠΑΛ Πλατανιά για το σχολικό έτος 2018-2019, τα επαγγελματικά δικαιώματα που αποκτούν οι απόφοιτοί του και τη διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης εγγραφής και ξενάγησαν τους παρευρισκόμενους στους χώρους των εργαστηρίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook