Ένα δυνατό σχήμα σε νυχτερινό κέντρο για τον φετινό χειμώνα, έκλεισε πριν από λίγη ώρα: Η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου και ο Νίκος Οικονομόπουλος θα εμφανίζονται μαζί στο Fever!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Yupi, οι τρεις καλλιτέχνες έδωσαν τα χέρια το απόγευμα της Τετάρτης και είναι πολύ ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία αυτή. Αν και η Δέσποινα Βανδή με την Έλλη Κοκκίνου,  θα συνεργαστούν για πρώτη φορά σε πίστα νυχτερινού κέντρου, δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο τραγουδίστριες θα συναντηθούν επί σκηνής. Το περσινό καλοκαίρι είχαν κάνει μαζί περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, γεγονός που έχει αποδείξει ότι υπάρχει «χημεία» μεταξύ τους.

\"Βανδή-Οικονομόπουλος-Κοκκίνου

Έτσι λοιπόν, η Δέσποινα Βανδή έρχεται και πάλι αντιμέτωπη με την Άννα Βίσση στη νυχτερινή Αθήνα!: Όπως αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης το Yupi, η Άννα Βίσση άλλαξε τα σχέδιά της για τον φετινό χειμώνα και θα εμφανίζεται στο Rex, χώρο που μέχρι πρότινος εμφανιζόταν η Δέσποινα Βανδή. Είναι η πρώτη φορά που η Άννα Βίσση θα εμφανιστεί στο Rex, στον ίδιο χώρο που η Δέσποινα καθιερώθηκε και παρουσίασε τα μεγαλύτερα shows της καριέρας της. Από την άλλη μεριά, η Δέσποινα Βανδή θα βρεθεί σε ένα νυχτερινό κέντρο, το οποίο δημιουργήθηκε για να υποδεχτεί την Άννα Βίσση μετά την επιστροφή της από την Αμερική το 2001, στο σχήμα με την Καίτη Γαρμπή!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook