Η επιβεβαίωση για τον νέο παρουσιαστή της 84ης απονομής των Βραβείων Όσκαρ της Ακαδημίας Κινηματογράφου είναι επίσημη, θα είναι ο Έντι Μέρφι.

Οι διοργανωτές των βραβείων ελπίζουν πως η επιλογή του διάσημου κωμικού θα φέρει «ενθουσιασμό, αυθορμητισμό και ψυχή» στην απονομή που θα διεξαχθεί, όπως πάντα, στο Kodak Theater του Λος Άντζελες στις 26 Φεβρουαρίου του 2012.

Θα είναι η πρώτη φορά, μετά από δύο συνεχόμενες απονομές, που τα βραβεία θα παρουσιαστούν από έναν και μόνο άνθρωπο. Το 2010 την απονομή είχαν παρουσιάσει ο Στιβ Μάρτιν και ο Αλεκ Μπάλντουιν, ενώ το 2011 η παρουσίαση της βραδιάς έφερε την υπογραφή της Αν Χάθαγουέι και του Τζέιμς Φράνκο, δίδυμα τα οποία δεν έλαβαν και τόσο καλές κριτικές.

«Ο Έντι είναι μια κωμική ιδιοφυία, ένας από τους καλύτερους και πιο εμπνευσμένους performer» δήλωσε ο Μπρετ Ράτνερ, o ένας εκ των παραγωγών της τηλεοπτικής αναμετάδοσης της βραδιάς ενώ συμπλήρωσε: «Με την αγάπη του για τις ταινίες, με ιστορία σε ιδιαίτερα αξέχαστους ρόλους και ιδανικές ερμηνείες, ειδικά πάνω στη σκηνή, πιστεύω ότι θα φέρει ενθουσιασμό, αυθορμητισμό και καταπληκτική “ψυχή” στο σόου».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook