Η Λάουρα Νάργες, «μήλον της Έριδος» ανάμεσα σε Νικολέτα Ράλλη και Ελένη Μενεγάκη! Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να έκανε κίνηση-ματ και στο παρά πέντε -πριν πέσουν οι τελικές υπογραφές με το STAR- να «έκλεψε» τη 19χρονη εντυπωσιακή ξανθιά, που πέρυσι έκανε αίσθηση μέσα από την εκπομπή της ΕΤ1, «Escape».Η Λάουρα, σύμφωνα με την Espresso, είχε συμφωνήσει σε όλα με το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς και ήδη είχε ενημερωθεί για το concept της νέας μεσημεριανής εκπομπής του καναλιού. Γι’ αυτήν όμως -απ’ ό,τι αποδεικνύεται- μία θέση δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη είναι πολύ πιο δελεαστική από το να πλαισιώνει το πάνελ της Νικολέτας Ράλλη. Έτσι, αδιαφορώντας για τις συνέπειες, δέχθηκε τη Δευτέρα, το μεσημέρι, να συναντηθεί με την οικοδέσποινα του πρωινού του ALPHA και να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Η «ωραία Ελένη» του ALPHA έχει γυρίσει εδώ και δύο ημέρες από τις καλοκαιρινές της διακοπές και ήδη από τη Δευτέρα ξεκίνησε τις επαφές, προκειμένου να στελεχώσει την εκπομπή της και να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για μια δημιουργική νέα σεζόν. Έτσι, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να πραγματοποιήσει ραντεβού με όσους ενδιαφέρονταν για μια θέση στο πάνελ της εκπομπής της.

http://content-mcdn.feed.gr/filesystem/images/20090714/engine/assets_LARGE_t_1401_5412285_type11759.jpgΕκτός από τη Λάουρα, η παρουσιάστρια συζήτησε με τον Γιώργο Χατζηπαύλου, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τα «Σφηνάκια» αλλά και τις stand up comedy παραστάσεις που παρουσίαζε μαζί με τον Σεραφείμ Σίλα. Η πρώτη συνέντευξη που έγινε με τους δύο, σύμφωνα με πληροφορίες, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στη Μενεγάκη. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να χτυπήσει το τηλέφωνο σε όσους τελικά επιλεχτούν, προκειμένου να περάσουν στην επόμενη φάση, που θα είναι τα δοκιμαστικά. Ακόμη κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, αλλά, όπως ακούγεται έντονα, «η Λάουρα έχει πολλές πιθανότητες να αντικαταστήσει την αυθόρμητη Έλενα Αρσένη.