Εντυπωσιακό φινάλε στις μεταγραφές έκανε ο ΟΦΗ καθώς η κρητική ομάδα την Τετάρτη αργά το βράδυ συμφώνησε σε όλα με τον 28χρονο διεθνή επιθετικό Βαγγέλη Μάντζιο. 
Με τον ποδοσφαιριστή και τον εκπρόσωπο του υπήρχαν επαφές από το πρωί της Τετάρτης οι οποίες κορυφώθηκαν το βράδυ με τον έμπειρο πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού να δίνει θετική απάντηση στην πρόταση του ΟΦΗ για συμβόλαιο ενός έτους. 
Ο Μάντζιος αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο του με την κρητική ομάδα την Παρασκευή το πρωί στην Αθήνα και να παρακολουθήσει από κοντά το φιλικό παιχνίδι που θα δώσει η νέα του ομάδα με τον Ολυμπιακό την ίδια ημέρα στις 8 το βράδυ στο «Γ. Καραϊσκάκης». 

Ποιος είναι ο Β. Μάντζιος 

Ο Βαγγέλης Μάντζιος ξεκίνησε την σημαντική καριέρα του από τον Πανιώνιο στα 18του χρόνια . Στην ομάδα της Νέας Σμύρνης έπαιξε για τέσσερα χρόνια στην Α΄ Εθνική έχοντας πολύ καλή παρουσία με 67 συμμετοχές και 18 τέρματα. Τα επιτεύγματα του με τον Πανιώνιο τον έφεραν το καλοκαίρι του 2005 στον Παναθηναϊκό μαζί με τον άλλο αστέρι των «κυανέρυθρων» τότε τον Αλέξανδρο Τζιόλη. Ο Μάντζιος με τον Παναθηναϊκό στα έξι χρόνια της παρουσίας του μέχρι και φέτος το καλοκαίρι μέτρησε 65 συμμετοχές και 26 τέρματα , ενώ στο διάστημα που ανήκε στους «πράσινους» έπαιξε δανεικός σε τρεις Ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο νέος σέντερ φορ του ΟΦΗ έχει αγωνιστεί στη Γερμανία με την Αϊντραχντ Φρανκφούρτης για ένα εξάμηνο έχοντας 6 συμμετοχές και 1 τέρμα ενώ έπαιξε για μισή σεζόν από το 2009 μέχρι και το 2010 στην Κύπρο με την φανέλα της Ανόρθωσης με την οποία είχε 14 συμμετοχές και 6 τέρματα. Πέρυσι το καλοκαίρι αφού δεν βρισκόταν στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού δόθηκε δανεικός από την Αθηναϊκή ομάδα στην Πορτογαλική Μαρίτιμο μαζί με τον Χρήστο Μελίσση αλλά η παρουσία του εκεί έληξε άδοξα καθώς είχε ένα σοβαρό τραυματισμό στο δεξιό γόνατο και μέτρησε μόλις μια συμμετοχή με τους Πορτογάλους. 

Φέτος το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και λίγο πριν το τέλος των μεταγραφών ο ΟΦΗ έκανε το super deal με τον Έλληνα διεθνή επιθετικό που μετράει 7 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook