Μια μεταγραφή για την οποία σας είχαμε ενημερώσει καιρό ότι έχει «κλείσει» (ΑΟΧ: «Κλείνει» και Φάμπιο)αλλά είχαν παρουσιαστεί κάποιες επιπλοκές όπως ενημέρωνε και επίσημα ο ΑΟΧ ολοκληρώθηκε κι έτσι ο Φάμπιο ντύθηκε στα «μπλε».

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ είναι η εξής:

«Σε μια πολύ σημαντική μετεγγραφή προχώρησε η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά μετά από συντονισμένες και επίπονες προσπάθειες της επιτροπής στήριξης της ομάδας και της ΠΑΕ. H ΠΑΕ ΑΟ Χανιά ανακοινώνει ότι μετά από την επίσκεψη στη Λισαβόνα του εκπροσώπου της ΠΑΕ δικηγόρου Νίκου Λαγουμιτζή και τις επαφές που είχε με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή Φάμπιο, Leandro da Silva Mario Jorge ,οι δύο πλευρές συμφώνησαν ώστε ο Πορτογάλλος ποδοσφαιριστής να φορέσει τη φανέλα του ΑΟΧ. Ο παίκτης υπέγραψε το απόγευμα της Τετάρτης το δελτίο του και αποτελεί μια πολύ σημαντική προσθήκη για την ομάδα Το Σάββατο θα βρίσκεται στα Χανιά ο εκπρόσωπος του γραφείου μάνατζερ που εκπροσωπεί τον παίκτη Leandro da Silva Mario Jorge προκειμένου να λάβει τις οικονομικές εγγυήσεις της μεταγραφής. Ωστόσο το γεγονός ότι ο Φάμπιο υπέγραψε ήδη καταδεικνύει και την εμπιστοσύνη των εκπροσώπων προς την ομάδα αλλά και την έξωθεν καλη μαρτυρία Άλλωστε οι επαφές του εκπροσώπου του παίκτη με τον εκπρόσωπο της ομάδας έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και παρά τις δυσκολίες ξεπεράστηκαν τα οποία προβλήματα αφού η βούληση της επιτροπής στήριξης της ΠΑΕ για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας είναι δεδομένη. Ο Φάμπιο Μορέιρα Ταβάρες έχει γεννηθεί στις 26 Μαρτίου του 1988. Την περίοδο 2006-2007 αγωνίσθηκε στην Πεσκατόρες. Ακολούθησε την περίοδο 2007-2008 η Οντιβέλας και την περίοδο 2008 -2009 η Λούρες. Το νέο απόκτημα του ΑΟΧ την περίοδο 2010-2011 αγωνίσθηκε στην Εστρέλα Βάντες Νόβα. Ο παίκτης αγωνίζεται στην επίθεση και οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να τον δουν από κοντά το Σάββατο στις 5.30 το απόγευμα στο φιλικό με τον Ρούβα στα Περιβόλια».

Φιλικό με ΟΦΗ

Από εκεί και πέρα ο Α.Ο. Χανιά «έκλεισε» ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Η αναμέτρηση θα γίνει την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου στα Περιβόλια και αναμένεται να ξεκινήσει στις 17.30.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook