Μάχη με τον θάνατο δίνει ένας 45χρονος τουρίστας που χτυπήθηκε από κεραυνό στον χώρο του αρχαίου θεάτρου της Δωδώνης, την στιγμή που έβγαζε φωτογραφίες! Το τραγικό συμβάν έγινε μπροστά στα μάτια των φίλων του θύματος που τον είδαν εμβρόντητοι να δέχεται την τεράστια ηλεκτρική εκκένωση!

Ο 45χρονος άνδρας είχε πάει στην περιοχή από την Αθήνα για να κάνει διακοπές και φωτογράφιζε το αρχαίο θέατρο όταν χτυπήθηκε από τον κεραυνό.

Οι φίλοι του, που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση, δεν έπαθαν το παραμικρό εκτός από το σοκ και το τράνταγμα που τους προκάλεσε η πτώση του κεραυνού. Ήταν, όμως, ακόμη ισχυρότερο το σοκ που υπέστησαν όταν αντίκρισαν τον κεραυνοβολημένο 45χρονο.

Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου εισήχθη αμέσως στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Ωστόσο, η κατάστασή του είναι πολύ δύσκολα αναστρέψιμη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook