Μετά τις απολύσεις συμβασιούχων στο Δήμο Αθηναίων, οι νομικές διαδικασίες που κινεί ο δήμος κατά αγνώστων για παρεμπόδιση λειτουργίας του Κέντρου Εξυπηρέτησης Αλλοδαπών στο Μεταξουργείο έρχονται να οξύνουν το ήδη τεταμένο κλίμα.

Οι εργαζόμενοι προχώρησαν από την περασμένη Δευτέρα σε κινητοποιήσεις, υπέρ των συμβασιούχων και κατά των μετατάξεων, με αποτέλεσμα να αποκλειστούν οι υπηρεσίες του Κέντρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφαση στην Οικονομική Επιτροπή ελήφθη κατά πλειοψηφία -καταψήφισαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης αλλά και η δημοτική σύμβουλος της παράταξης Καμίνη και αντιδήμαρχος Παιδείας κυρία Νέλλη Παπαχελά.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η δημοτική αρχή στέλνει με τη στάση της ένα μήνυμα \”πυγμής\”, προειδοποιώντας ότι θα προχωρήσει σε μέτρα για την απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου.

Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο news247.gr, όπως επισημαίνουν οι εργαζόμενοι, το Κέντρο Εξυπηρέτησης Αλλοδαπών του Δήμου Αθηναίων στο Μεταξουργείο υπολειτουργεί πλέον λόγω έλλειψης προσωπικού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook