Μια εμπλοκή που παραλίγο να θέσει σε κίνδυνο την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Χόρχε Λόπες στον ΟΦΗ παρουσιάστηκε την Πέμπτη το πρωί. 
Πιο συγκεκριμένα η σύζυγος του Ισπανού ποδοσφαιριστή που έχει έρθει μαζί του στο Ηράκλειο εξέφρασε τις αντηρίσσεις της για το γεγονός ότι στο Ευρωπαϊκό σχολείο που υπάρχει στην πόλη μας δεν διδάσκονται Ισπανικά αλλά μόνο Αγγλικά, και προς στιγμήν η μεταγραφή του παίκτη έμεινε στον αέρα. 
Στη συνέχεια με τις απαραίτητες εξηγήσεις και διευκρίνησης φαίνεται ότι βρέθηκε η «χρυσή» τομή και η κυρία Λόπες πείστηκε να πάνε στο Ευρωπαϊκό σχολείο τα παιδιά της . Έτσι όλα δείχνουν αν δεν προκύξει κάποιο άλλο απρόοπτο ότι η μεταγραφή του Χόρχε Λόπες θα ολοκληρωθεί μέχρι το βράδυ με τον 33χρονο μεσοεπιθετικό να υπογράφει για 1 χρόνο στην κρητική ομάδα. 

Βλέπει ξανά Σκούρτη 

Σε ότι έχει να κάνει με την επίθεση και τον τρίτο σέντερ –φορ που ψάχνουν στον ΟΦΗ για να ολοκληρώσουν τις μεταγραφές τους η κρητική ομάδα εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του 19χρονου Αλβανού επιθετικού με ελληνική υπηκότητα Βασίλη Σκούρτη που το τελευταίο διάστημα έκανε προπονήσεις με την Αϊντχόβεν. 

Ο Σκούρτης που είχε κάνει θραύση πριν από δύο χρόνια στο πρωτάθλημα Νέων της Σούπερ Λίγκα με την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ πέρυσι υπέγραψε για 3 χρόνια στον Πανιώνιο με τον οποίο είχε 3 συμμετοχές μέχρι τον Ιανουάριο και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στo Θρασύβουλο μετρώντας 7 συμμετοχές χωρίς γκολ στο πρωτάθλημα της Football League. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σκούρτης είχε απασχολήσει τον ΟΦΗ και πριν από δύο χρόνια όταν ανήκε στον Ολυμπιακό αλλά τότε η μεταγραφή του δεν είχε προχωρήσει κάτι που μπορεί να γίνει τώρα που ο παίκτης είναι ελεύθερος και μπορεί να υπογράψει στην κρητική ομάδα αν πείσει τον Αναστόπουλο μέχρι την Δευτέρα που λήγουν οι μεταγραφές. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook