Με ένα πλατύ χαμόγελο και γεμάτος όρεξη για μπάλα έφτασε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα στο Ηράκλειο το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ ο Βαγγέλης Μάντζιος.

Ο 28χρονος επιθετικός ήρθε μαζί με τον μάνατζερ του στο Ηράκλειο και στο αεροδρόμιο από πλευράς ΟΦΗ τον υποδέχθηκε το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ κ. Αντώνης Κουτάντος.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της κρητικής ομάδας τόνισε ότι είναι έτοιμος να προσφέρει άμεσα στον ΟΦΗ ενώ υπογράμμισε ότι τρεις ήταν οι λόγοι που τον έφεραν στο κρητικό συγκρότημα. Ο Νίκος Μαχλάς, ο Νίκος Αναστόπουλος και ο κόσμος της ομάδας.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του Β. Μάντζιου ως παίκτης του ΟΦΗ :

Για τους λόγους που είπε το ναι στην πρόταση του ΟΦΗ :

«Είμαι πολύ ορεξάτος γιατί έχω να παίξω ένα χρόνο μπάλα . Μεγάλο κίνητρο για εμένα για να έρθω στον ΟΦΗ ήταν ο πρόεδρος της ομάδας ο κ. Μαχλάς , ο προπονητής της ομάδας και ο κόσμος της. Έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην απόφαση μου αυτά τα τρία πράγματα και για αυτό αποφάσισα να έρθω στον ΟΦΗ».

Για το αν είναι έτοιμος να προσφέρει άμεσα στην κρητική ομάδα :

«Είχα ένα σοβαρό τραυματισμό πέρυσι και έμεινα όλη τη χρονιά έξω. Εδώ και αρκετούς μήνες όμως έχω δουλέψει αρκετά σκληρά και είμαι έτοιμος να παίξω. Θα συζητήσω με τον προπονητή και θα δω αν μπορώ να παίξω και στο φιλικό της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό».

Για το από ποιους πήρε πληροφορίες για τον ΟΦΗ :

«Μίλησα με τον Γιώργο Γεωργίου, τον Βασίλη Ρόβα και άλλα παιδιά που τα ξέρω και μου είπαν τα καλύτερα για τον κόσμο , για το γήπεδο και την ατμόσφαιρα που επικρατεί.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook