Με πραγματικό σχολείο όπου οι μαθητές παρακολουθούν με αφοσίωση τον δάσκαλό τους έμοιαζε η προπόνηση της Πέμπτης (8/9) για τον ΑΟΧ, την οποία κατέγραψε η web cam του Flashnews.gr.

\"\"

Απόλυτη ησυχία υπήρχε στο βοηθητικό της Μοναχής Ελιάς την στιγμή που ο προπονητής Γιάννης Πετράκης μετέφερε τις γνώσεις του στους ποδοσφαιριστές του σε κάποιες συγκεκριμένες ασκήσεις

\"\"

Από εκεί και πέρα πραγματοποιήθηκε και προπονητικό διπλό, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν το απόγευμα οι Βαν ντε Χουφτ, Καλπάκης, Καμπλιώνης και Ανωγειανάκης.

\"\"

Οι «μπλε» θα δώσουν φιλικό παιχνίδι το Σάββατο (10/9) στα Περιβόλια με τον Ρούβα στην… ρεβάνς του νικηφόρου 2-1 στη Γέργερη. Την Κυριακή (11/9) στο βοηθητικό της Μοναχής Ελιάς την ίδια ώρα είναι προγραμματισμένο παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα με την Ασή Γωνιά.

\"\"

\"\"

Το σπουδαίο παιχνίδι προετοιμασίας του ΑΟΧ είναι την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου με τον ΟΦΗ στα Περιβόλια και ώρα έναρξης 17.30, όπως σας είχαμε ενημερώσει από την Τετάρτη (7/9).

Η προπόνηση των τερματοφυλάκων

\"\"


Σκληρή δουλειά περιλαμβάνει και η προπόνηση των τερματοφυλάκων του Α.Ο. Χανιά με τον Απόστολο Λεκίδη να έχει αναλάβει αυτό το κομμάτι και να δουλεύει καθημερινά με τους Μάνο Καλογεράκη, Κώστα Πάντο, Διονύση Ευστρατίου και Μανόλη Μαρκαντωνάκη.





 
Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook