Η κατανάλωση σταφυλιών αποτρέπει την πρόωρη γήρανση του δέρματος και προφυλάσσει από τις βλάβες που προκαλεί η υπεριώδης ακτινοβολία εξ’ αιτίας των φαλαινοειδών που περιέχουν. Ιδιαίτερα η φλούδα των σταφυλιών περιέχει μεγάλες ποσότητες της ουσίας ρεσβερατρόλης η οποία έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.

Τα σταφύλια πέρα από το δέρμα μας προστατεύουν και την υγεία μας.

 Αυξάνουν την αντιοξειδωτική προστασία, συμβάλλουν στη μείωση των τιμών των λιπιδίων και της αρτηριακής πίεσης, βελτιώνουν την καρδιακή λειτουργία και μειώνουν τον κίνδυνο αθηροσκλήρωσης.

Παγωμένου Ελευθερία 
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
Βιογραφικό σημείωμα