Δεκάδες μπλόγκερς, ανταποκρίθηκαν, όπως φαίνεται, στην πρόσκληση της αναπληρώτριας εκπροσώπου τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασιλική Τζότζολα, να ενταχθούν στην καθημερινή αλληλογραφία του κόμματος και να λαμβάνουν την επίσημη ενημέρωση.

To γραφείο της Βασιλικής Τζότζολα, απάντησε σε τουλάχιστον 100 αιτήματα ενώ αντίστοιχο εκτιμάται πως θα είναι το ενδιαφέρον και το επόμενο διάστημα αφού και οι bloggers αυξάνονται αλλά και η νεαρά πολιτικός κατάφερε να πιάσει τον παλμό της εποχής και να χτυπήσει…διαδικτυακά.

Το στοίχημα της ανταπόκρισης από τους χρήστες του διαδικτύου είναι μεγάλο, όχι μόνο γιατί η αξιωματική αντιπολίτευση επιθυμεί τη μέγιστη δυνατή διείσδυση στη νέα γενιά αλλά και προκειμένου να μην διαστρεβλώνονται οι πρωτοβουλίες του κόμματος από την ελλιπή ενημέρωση.

Πάντως η κυρία Τζότζολα δεν πάει…πόρτα-πόρτα, προκειμένου να εντοπίσει τους χρήστες του κυβερνοχώρου αλλά αρκέστηκε σε ένα γενικότερο κάλεσμα, μέσω του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, σε όσους το επιθυμούν να επικοινωνήσουν οι ίδιοι μαζί της στο blogs@nd.gr, προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα της καθημερινής.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook