Ένας από τους ανθρώπους που «έχτισαν» την ελληνική τηλεόραση και «έφτιαξαν» πολλούς παρουσιαστές, ο δημιουργός των περισσοτέρων τηλεοπτικών εκπομπών κρίνει τους πάντες. Και μάλιστα σκληρά.

Αλήθεια, πώς σας φαίνεται η Ρούλα;

Ως executive και σύμβουλος ψυχαγωγικών εκπομπών η Ρούλα είναι ο θρίαμβος του κακού της εαυτού, που χαντάκωσε τον καλό της εαυτό. Το να προωθεί ιδέες και concept, να έχει λόγο στην παραγωγή και στη σκηνοθεσία, ήταν αυτό που την κατέστρεψε ως παρουσιάστρια.

Θεωρείτε λάθος της Τατιάνας Στεφανίδου τη μεταγραφή της στο Star;

Όταν το κανάλι του Αμαρουσίου σε διώχνει, αναγκαστικά πηγαίνεις στο μόνο κανάλι που σε θέλει. Αν μου έλεγες ότι είχε προτάσεις από το Mega, τον Alpha, την ΕΡΤ και πήγε στο Star, τότε θα μπορούσα να κρίνω αν έκανε καλά ή όχι. Απλώς, η Τατιάνα απέδειξε για μία ακόμη φορά πως, όταν φεύγεις από ένα κανάλι υψηλής θεαματικότητας και πας σε κάποιο μικρότερο, με άλλο target group, πρέπει να περιμένεις μείωση δημοτικότητας, τηλεθέασης και κασέ.

 Πώς σας φαίνεται η πρωινή ζώνη;

Ακολουθούν πάντα την ίδια μανιέρα, που την έχει βαρεθεί ο θεατής. Κι αυτό φέτος το έδειξε με τις ανατρεπτικές αλλαγές της προτίμησής του – που για μένα ήταν αναμενόμενες. Έσπασαν τα ταμπού στο Mega (που δεν έκανε κουτσομπολιό) και επικράτησε η φιλοσοφία «Φαίη Σκορδά σε πρωινή εκπομπή, με την ενημέρωση από τον Λιάγκα». Είχα βάλει στοίχημα ότι ο Γιώργος με τη Φαίη φέτος θα είναι πρώτοι.

 Το δίδυμο του ΑΝΤ1 δεν σας αρέσει;

Η περσινή τους επιτυχία ήταν συγκυριακή. Ήταν θέμα τύχης – και, κυρίως, ατυχίας της γνωστής και μη εξαιρετέας φίλης μου από το άλλο κανάλι.

 Στην Ελένη Μενεγάκη αναφέρεστε;

Ναι, στην Ελένη, η οποία κοιμάται ακόμη, και μάλιστα μακαριότατο ύπνο. Αν είχε ξυπνήσει τότε, θα έπρεπε να την είχε προβληματίσει η περσινή επιτυχία του ΑΝΤ1, ώστε να μη χρειαστεί να την αφυπνίσει η φετινή επιτυχία του Mega. Δεν αρκεί να αυτοαποκαλείσαι ή να σε αποκαλούν κάποιοι «βασίλισσα της πρωινής ζώνης», γιατί όλοι οι πραγματικοί βασιλιάδες που ξέρω δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά όλο τον χρόνο για να κρατήσουν τον θρόνο τους. Η Ελένη μού θυμίζει οδηγό αγώνων που πήρε έναν αραμπά και είπε: «Δεν βαριέσαι! Είμαι τόσο καλή οδηγός, που δεν πειράζει να έχω τον αραμπά. Θα περάσω τη Ferrari!». Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα. Μπορώ να βάλω στοίχημα 500.000 ευρώ πως, αν η Ελένη μου ανέθετε για δύο μόνο εβδομάδες την εκπομπή της και μου υποσχόταν ότι θα ήταν υπάκουη παρουσιάστρια, θα την έκανα πρώτη. Αν αποτύγχανα, δεν θα έπαιρνα δραχμή.


(yupi.gr)