Με επιτυχία διοργανώθηκε από τον ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES η ανάβαση Θερίσσου στην οποία συμμετείχαν αθλητές από τα τρία χανιώτικα σωματεία. Πάνω από 70 άτομα πήραν εκκίνηση με την μερίδα του λέοντος να κατέχουν οι μάστερ. Ο καιρός ήταν ιδανικός και η συνδρομή της τροχαίας, της αγωνοδίκους, των μοτοσικλετιστών και του ΕΚΑΒ συνέδραμαν για να διοργανωθεί ένας ασφαλής αγώνας με πολλές καλές επιδόσεις.

Νικητής στους παμπαίδες ήταν ο Κουβαριτάκης Γιάννης του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES και 2ος ο συναθλητής του Καλιβρετάκης Δημήτρης, στην 3η θέση ήταν ο αθλητής του ΑΟ ΚΥΔΩΝ Φραγκιουδάκης Βασίλης.

Στους παίδες νικητής ήταν ο Φαραντάκης Στέλιος του ΟΑ ΣΟΥΔΑΣ και 2ος , 3ος ο Κακαβελάκης Ιωάννης και Κοπανάκης Δημήτρης του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES.

Στους άνδρες-έφηβους (κοινή κατάταξη) νικητής ήταν ο Καραμπινάκης Παναγιωτης και 2ος, 3ος ο Κορτσιδάκης Μιχάλης και Δρακάκης Ιωάννης του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES.

Στους μάστερ νικητής ήταν ο Πελεκανάκης Χρήστος του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES, ακολούθησε ο συναθλητής του Ανεσιάδης Χρήστος και 3ος ο Φραγκιουδάκης Βασίλης του ΑΟ ΚΥΔΩΝ.

Στους όπεν νικητής ήταν ο Μαρεντάκης Παναγιώτης και ακολούθησαν Μαρκάκης Ανδρέας και Λεβεντάκης Γιώργός.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook