Την εκτίμηση πως ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου επιδιώκει πρόωρες εκλογές έκανε σήμερα από τα Χανιά ο υπεύθυνος του τομέα πολιτικού σχεδιασμού Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Flashnews ο κ.Χαρακόπουλος είπε : \”Φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός φλερτάρει με την ιδέα να δραπετεύσει από την περιπέτεια στην οποία με εγκληματικά λάθη έβαλε την χώρα. Η ΝΔ είναι έτοιμη ανα πάσα στιγμή να δώσει νικηφόρα τον αγώνα\”

Ο κ.Χαρακόπουλος επεσήμανε πως τις πρόωρες εκλογές δεν τις επιθυμούν η ΕΕ και οι αγορές, ενώ σε ότι αφορά στο θέμα των δημοσκοπήσεων ισχυρίστηκε πως οι πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές και οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ανάκαμψη της ΝΔ και απώλεια δυνάμεων στο ΠΑΣΟΚ.

Ερωτώμενος για το κατά πόσο η ίδρυση της \”Δημοκρατικής Συμμαχίας\” έχει αλλάξει τον πολιτικό σχεδιασμό της ΝΔ απάντησε: 
\”Νομίζω ότι το εγχείρημα της κας Μπακογιάννη έχει καεί εν τη γεννέση του. Αυτό δείχνουν άλλωστε και οι έρευνες της κοινής γνώμης που δείχνουν ότι δεν μπορεί να περάσει το κατώφλι της εισόδου στην βουλή στις εκλογές. Νομίζω ότι η ΔΗΣΥ της κας Μπακογιάννη δεν αποτελεί επιλογή ελπίδας, είναι χαμένη ψήφος και οι πολίτες θα το αξιολογήσουν την ώρα της κάλπης\”. 

Ο γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού και βουλευτής Λάρισας της ΝΔ συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος μεταξύ των οποίων τους κ.κ. Μανούσο Βολουδάκη, Κώστα Μπανουβά, Μανώλη Αλιφιεράκη, επισκέφθηκε και ξεναγήθηκε στο σπίτι του Ελευθερίου Βενιζέλου στην Χαλέπα.

Όπως είπε \” τα ιδανικά του Ελ.Βενιζέλου που καθόρισαν την πολιτική του διαδρομή, το όραμα, η πίστη, το σχέδιο και η τόλμη, νομίζω ότι σήμερα, στις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας, είναι περισσότερο από ποτέ επίκαιρα\”. 

Ο κ.Χαρακόπουλος ήρθε στα Χανιά προκειμένου να παραστεί και να μιλήσει στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Χανίων της ΝΔ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook