Θύμα αδίστακτων ληστών έπεσε χθες το βράδυ στην Εγλυκάδα ο ιδιοκτήτης πρακτορείο ΠΡΟΠΟ Δημήτρης Φραντζής. Δυο άγνωστοι δράστες του έσπασαν το κεφάλι με λοστό για να του πάρουν τις εισπράξεις της ημέρας που ήσαν 400 ευρώ.

Το θύμα νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, λόγω του ισχυρότατου χτυπήματος που δέχθηκε.

Όλα συνέβησαν χθες γύρω στις 11 το βράδυ. Οι δυο δράστες οι οποίοι φαίνεται ότι παρακολουθούσαν επί ημέρες τον άτυχο πράκτορα, περίμεναν τον Δημήτρη Φραντζή να κλείσει το κατάστημά του στην οδό Μαραγκοπούλου.

Ο κ. Φραντζής όπως έκανε κάθε βράδυ επιβιβάστηκε στο μηχανάκι του και κατευθύνθηκε προς στην περιοχή της Εγλυκάδας. Οι δράστες τον ακολούθησαν και αυτοί με μηχανάκι και σε ερημική τοποθεσία του δρόμου, κάτω από το πάρκο, ανάγκασαν τον πράκτορα να σταματήσει. Με αστραπιαίες κινήσεις κατέβηκαν από το μηχανάκι τους και με ένα λοστό του άνοιξαν το κεφάλι.

Στη συνέχεια του πήραν τα 400 ευρώ που είχε πάνω του και το κινητό του τηλέφωνο και τον εγκατέλειψαν λιπόθυμο και αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου.

Τον άτυχο συμπολίτη βοήθησαν μια κοπέλα με ένα μηχανάκι και ένας οδηγός ΙΧ που έτυχε να περάσουν από το σημείο μετά από λίγη ώρα. Παράλληλα, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και τους οικείους.

Ο Ανδρέας Φραντζής μεταφέρθηκε το νοσοκομείου του Ρίου όπου νοσηλεύεται με κρανιακό κάταγμα και έχοντας χάσει πολύ αίμα.

Ευτυχώς, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook