Νέος κύκλος φημών που θέλουν τη 47χρονη ντίβα της μουσικής να είναι έγκυος κάνει από το περασμένο Σάββατο τον γύρο του κόσμου, μέσα από ποικίλα δημοσιεύματα.

Το γεγονός που πυροδότησε και πάλι τη σχετική φημολογία ήταν η ζωντανή εμφάνισή της σε γκαλά αφιερωμένο στο gospel. Η συγκλονιστική φωνή της, που φαίνεται να επανήλθε μετά τις συνεχείς αογοητευτικές εμφανίσεις της το 2010, εντυπωσίασε τους παρευρισκομένους. Ωστόσο, αυτό που αποτέλεσε το talk of the town ήταν η σκηνική παρουσία της ερμηνεύτριας, και συγκεκριμένα η… διάμετρος της κοιλιάς της που συνδέθηκε άμεσα με ενδεχόμενη εγκυμοσύνη.

Η πιθανότητα να κυοφορεί δεύτερο παιδί η πρωταγωνίστρια του «Σωματοφύλακα»» είχε διατυπωθεί επανειλημμένα και στη διάρκεια του περασμένου έτους και συγκεκριμένα ύστερα από κάποιες συναυλίες που είχε δώσει. Η ίδια δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε ποτέ όσα γράφτηκαν, ωστόσο άφησε να διαρρεύσουν δύο σενάρια για την αύξηση του σωματικού της βάρους: το πρώτο είχε να κάνει με τη θεραπεία κορτιζόνης που ακολουθούσε για να αντιμετωπίσει αναπνευστικά προβλήματα και το δεύτερο σχετιζόταν με τις συνέπειες της αποτοξίνωσής της από τα ναρκωτικά.

Από τη δημόσια συζήτηση σε site και forum δεν έλειψαν και οι απόψεις των θαυμαστών της που έσπευσαν να την υπερασπιστούν για «το υγιές σώμα που επιτέλους κατάφερε να αποκτήσει» και «τη γοητευτική της κοιλίτσα που είχε από τα νιάτα της». Δεν έλειψαν ωστόσο και οι λιγότερο ρομαντικοί που έκαναν λόγο για «τις εμφανείς παρενέργειες των ουσιών που χρησιμοποιεί συστηματικά στα ζωτικά της όργανα».


(yupi.gr)