Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι γαμήλιες προετοιμασίες της 42χρονης ηθοποιού και του 53χρονου επιχειρηματία.

Η τελετή θα γίνει το απόγευμα της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου στο εκκλησάκι του Island και θα ακολουθήσει δεξίωση για 500 περίπου καλεσμένους στο Private House. Κουμπάρος θα είναι ο στενός φίλος του ζευγαριού, Γιώργος Μαζωνάκης, ενώ το νυφικό της Αλεξάνδρας θα σχεδιάσουν οι Deux Hommes. Λίγες ημέρες μετά θα ακολουθήσει μεγάλο πάρτι στο κλαμπ Fourteen στο Λουτράκι, που ανήκει στον γαμπρό – όπως άλλωστε και το γνωστό κλαμπ Cocoon αλλά και το café-restaurant Πευκάκι, όπου τους απαθανάτισε ο φακός του ΟΚ! την προηγούμενη Δευτέρα.

 Αυτές τις ημέρες θα σταλούν τα προσκλητήρια (τα οποία θα είναι απλές κάρτες της UNICEF), ενώ αντί για δώρα το ζευγάρι έχει ζητήσει από τους καλεσμένους να κάνουν μια προσφορά στο Νικολοπούλειο ίδρυμα – εκεί σκοπεύουν και οι ίδιοι να δωρίσουν τα χρήματα που θα ξόδευαν για τις μπομπονιέρες, καθώς είναι κοινωνικά ευαισθητοποιημένοι και αναπτύσσουν έντονη φιλανθρωπική δραστηριότητα.

\"http://www.newsbomb.gr/photos/images/sized/articles/aleksandra-480x0.jpg\"«Είναι πολύ ταιριαστοί» λέει στο ΟΚ! στενός τους φίλος. «Γνωρίζονταν είκοσι χρόνια περίπου, καθώς η Αλεξάνδρα έχει εξοχικό σπίτι στο Λουτράκι, όπου ζει και εργάζεται ο Βαγγέλης. Για κάποια χρόνια είχαν χαθεί, και ήρθαν ξανά κοντά εντελώς τυχαία πριν από δυόμισι χρόνια περίπου.

Την περασμένη άνοιξη αποφάσισαν από κοινού να κάνουν ένα διάλειμμα στη σχέση τους. Έναν μήνα μετά είχαν συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορούσαν να ζουν χώρια. Η επανασύνδεσή τους συνοδεύτηκε από την πρόταση γάμου και η Αλεξάνδρα είπε αμέσως το “ναι”». Δυστυχώς, το ζευγάρι, που έκανε φέτος διακοπές στην Κρήτη, τη Ρόδο, τα Κύθηρα και την Κεφαλλονιά, δεν θα καταφέρει να κάνει ταξίδι του μέλιτος, καθώς η Αλεξάνδρα κάνει εντατικά γυρίσματα για το νέο σίριαλ του Mega, Βασιλιάδες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook