Η παρουσιάστρια του βραδινού δελτίου του ΣΚΑΪ μίλησε στο περιοδικό Hilton Athens Magazine και εκτός των άλλων αναφέρθηκε για τους άντρες, το πάθος και τις σημερινές γυναίκες.

Υπάρχει κάτι που σας απωθεί στους σημερινούς άντρες;

Η ατολμία, γιατί έχω συνδέσει το ανδρικό φύλο με το θάρρος, τη γενναιότητα και την τόλμη. Δεν ανέχομαι, λοιπόν, τους άντρες που φοβούνται.

Οι ίδιοι ισχυρίζονται πως τους φρενάρει ο δυναμισμός των γυναικών

Ο άτολμος φοβάται σε όλες τις καταστάσεις της ζωής του. Δεν τον μπορώ!

Στις σημερινές γυναίκες ποιο στοιχείο ξεχωρίζετε;

Μου αρέσει ο δυναμισμός που έχει η σύγχρονη γυναίκα και η πίστη πως μπορεί να τα βγάλει πέρα σε πάρα πολλά πράγματα. Δεν μου αρέσει που συχνά χάνει τη θηλυκότητα της, είτε γιατί προσπαθεί να μοιάσει στον άντρα είτε εξαιτίας της σκληρής καθημερινότητας.

Το πάθος τι ρόλο παίζει στην ζωή σας;

Είναι για μένα κινητήρια δύναμη. Για να λειτουργήσω, έχω ανάγκη από το πάθος, τόσο στη δουλειά όσο και στις προσωπικές μου σχέσεις.

\"http://www.fimes.gr/wp-content/uploads/sia-kosioni-580x345.jpg\"

Συγχωρείτε εύκολα;

Συγχωρώ πολύ εύκολα τα πάντα, εκτός από την αδικία και τη σκληρότητα. Συγχωρώ ακόμα και τις προσβολές, δεν έχω πρόβλημα, ούτε περιμένω συγνώμη. Καμιά φορά μάλιστα, ακόμα και όταν δεν φταίω, ζητάω εγώ συγνώμη για να εκτονωθούν οι καταστάσεις, να ξεμπερδεύουμε και να προχωρήσουμε παρακάτω. Με αυτό τον τρόπο κοιμάμαι ήσυχη το βράδυ!

Εσείς πους ανθρώπους βρίσκετε γοητευτικούς;

Με καθηλώνει η εσωτερική ομορφιά ενός ανθρώπου. Η προσωπικότητα κάποιου μπορεί να με κάνει να τον δω ως το πιο υπέροχο πλάσμα στον κόσμο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook