Όπως εξιστόρησε στην Dailymail, η Lloyd πριν από ένα χρόνο έμεινε χήρα όταν πέθανε ο άνδρας της και μέσα στον πόνο της αποφάσισε πως ήρθε ο καιρός να περιποιηθεί τον εαυτό της. Έτσι λοιπόν αποφάσισε να κάνει πλαστική επέμβαση στο στήθος της το οποίο αύξησε από το νουμερο Α στο F.

Η 65χρονη από τη Βόρεια Ουαλία επί 15 χρόνια πρόσεχε τον άρρωστο άνδρα της ωστόσο μετά το θάνατό του άρχισε να βγαίνει ραντεβού. Και μη νομίσετε ότι βγαίνει με συνομιλίκους της αλλά με μικρότερους της ακόμη και 24 ετών!

\”Και τώρα νιώθω πιο πολύ αυτοπεποίθηση από ποτέ. Αισθάνομαι πως η επέμβαση που έκανα στο στήθος μου έδωσε νέα πνοή. Τα τέσσερα παιδιά μου τα τάιζα στις αρχές με μητρικό γάλα και αυτό επηρέασε το στήθος μου το οποίο έπεσε\”, είπε η 65χρονη.

\"http://images.icnetwork.co.uk/upl/liverpoolecho/sep2011/3/8/joan-lloyd-620-67162436.jpg\"

\”Τα παιδιά μου με στήριξαν στην απόφαση που πήρα και κατάλαβαν τη διαφορά που ένιωσα. Το αποτέλεσμα της επέμβασης είναι πολύ φυσικό\”, συμπλήρωσε.

Η Joan έδωσε 4.250 λίρες για την αισθητική επέμβαση και δεν μετάνιωσε ούτε μια στιγμή για την απόφασή της.

\”Βγήκα αρκετά ραντεβού με άνδρες από 24 μέχρι 50 χρόνων. Μερικοί από αυτούς δεν ξέρουν καν πόσο ετών είμαι\”, αποκάλυψε.

Η ίδια είναι υπέρμαχος της φράσης ότι τη ζωή πρέπει να τη ζεις ανεξαρτήτου ηλικίας και όπως αποδείχτηκε πραγματοποίησε την επιθυμία της παρά τα 65 της χρόνια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook